Cum poți pregăti cei mai populari biscuiți cu ciocolată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum poți pregăti cei mai populari biscuiți cu ciocolată

Culinar 27 Ianuarie 2016 / 18:20 2458 accesări

Poate una din gustările preferate ale celor mici și ale celor mari, vă prezentăm astăzi o rețetă de biscuiți cu fulgi de ciocolată aromați care pot fi consumați oricând ca o gustare dulce și se pot păstra fragezi mai bine de o săptămână dacă sunt ținuți în cutii închise. Pentru această rețetă de biscuiți cu fulgi de ciocolată - chocolate chip cookies, aveți nevoie de 115 grame de unt topit, 110 grame de zahăr brun, un ou, vanilie, 200 de grame de făină, o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu, un praf de sare și 125 de grame de fulgi de ciocolată. Veți obține în final aproximativ 20 de biscuiți. Într-un bol încăpător de pun untul topit, zahărul și se omogenizează cu un tel, apoi se adaugă oul și vanilia. Peste unt se adaugă ingredientele uscate, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecate separat înainte. Se omogenizează bine compoziția, apoi se adaugă fulgii de ciocolată și se amestecă până se încorporează totul în aluat. Cu ajutorul unei cupe de înghețată sau unei linguri se formează biscuiții și se așază în tavă pe hârtie de copt. După preferințe, îi puteți aplatiza ușor sau puteți să îi lăsați bombați. Se coc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru 10 - 12 minute, nu mai mult, pentru că devin tari și uscați. Când sunt scoși din cuptor, biscuiții vor fi ușor moi, așa că se lasă 5 minute la răcit înainte să fie transferați pe un grătar pentru a se răci complet. După 1 - 2 ore, se pun în cutii închise.



12