1.500 de fani au petrecut Crăciunul alături de „Iris”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

1.500 de fani au petrecut Crăciunul alături de „Iris”

Monden 28 Decembrie 2007 / 00:00 529 accesări

Legendara trupă „Iris” şi-a petrecut Crăciunul alături de fani, artiştii susţinînd un concert extraordinar la Teatrul Naţional Bucureşti, miercuri seară. Spectacolul, intitulat sugestiv „O seară de Crăciun cu Iris”, a reunit aprox.1.500 de persoane, care au cîntat hiturile rock alături de formaţia preferată. Cristi Minculescu, solistul trupei, a fost încîntat de prezenţa unui public numeros: „Mulţumim celor care au venit că au ieşit din casă pe vremea asta şi în a doua zi de Crăciun”.

La spectacolul „O seară de Crăciun cu Iris” a fost prezent şi basistul trupei „Holograf”, Mugurel Vrabete. „Am venit la spectacol şi dintr-o curiozitate profesională, căci am vrut să văd cum se desfăşoară un spectacol într-o zi de Crăciun. Este minunat că oamenii s-au arătat interesaţi de spectacolul în sine, căci evenimentul nu a fost legat de nicio aniversare. Se pare că românii sînt din ce în ce mai interesaţi să se distreze de Crăciun şi altfel decît în faţa televizorului şi în faţa farfuriei”, a spus Vrabete, care s-a arătat încîntat de show.

Formaţia „Iris” a aniversat, anul acesta, 30 de ani de activitate printr-un concert prezentat pe aeroportul Băneasa din Bucureşti.



12