2011 face victime printre vedete

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

2011 face victime printre vedete

Monden 07 Ianuarie 2011 / 00:00 529 accesări

Deşi a fost aşteptat cu entuziasm, Noul An se dovedeşte, încă din primele zile, de rău augur pentru câteva dintre „vedetele” autohtone. Ultima „victimă”, după Şerban Huidu, Anna Lesko sau Cream, este Teo Trandafir, internată în stare gravă. După două zile în care nu s-a simţit deloc bine, joi dimineaţa, cunoscuta prezentatoare TV a suferit o criză biliară şi a fost nevoită să cheme ambulanţa. Ea a rămas sub supraveghere medicală, în perfuzii, doctorii motivând starea gravă a acesteia pe fondul stresului şi al oboselii.

Nici simpatica solistă Anna Lesko nu a avut un început de an mai optimist. Aflată într-o staţiune montană franceză, pe o pârtie cu grad ridicat de periculozitate, unde era supravegheată de un monitor de schi, cântăreaţa a fost acroşată în viteză de un schior. În momentul impactului, „Anycka maya” s-a dezechilibrat şi a căzut peste parapeţii de pe margine, rostogolindu-se într-o râpă laterală. În momentul căderii, ea şi-a fracturat braţul. Pentru că nu a plătit 30 de lei pentru eventualele urgenţe medicale ce ar fi putut surveni în sejurul din Franţa, artista a cheltuit peste 800 de euro, fiind nevoită să se plimbe de la un specialist la altul, cu braţul în gips.

La rândul ei, cântăreaţa Cream a fost observată ieşind şchiopătând de la Spitalul Universitar din Bucureşti. Artista era însoţită de sora ei, Paula, şi de Lili Sandu.

Printre „victimele” Noului An se numără şi Liviu Vârciu, care a ajuns la urgenţa spitalului din Oradea, după ce a încercat să-şi ridice în braţe fiica în vârstă de nouă ani. Medicii i-au recomandat 14 zile de tratament specializat tocmai la Ocna Sibiului, cu masaje, infiltraţii, electrostimulare şi băi. Problemele lui sunt şi de ordin financiar: vrea să-şi refinanţeze creditul prin care şi-a cumpărat apartamentul din zona bucureşteană Dristor şi speră că banca îi va aproba o substanţială reducere a ratei, de la 1.200 la 700 euro lunar.

Cel mai mediatizat caz este cel al realizatorului TV Şerban Huidu, care, din data de 29 decembrie 2010, s-a aflat în comă indusă la Spitalul Universitar din Innsbruck, Austria, după ce a suferit un grav accident la schi. El a coborât pista Familienabfahrt din staţiunea Patscherkofel, comuna Patsch, purtând o cască de protecţie. Pe porţiunea numită Nassengraben, şi-a agăţat un schi şi s-a prăbuşit în partea stângă a direcţiei de mers, circa 10 metri, printre copaci, în pădure. În cădere, s-a accidentat extrem de grav la cap. I s-au acordat îngrijiri din partea salvamontiştilor de pe pârtie, până la sosirea elicopterului de salvare C1. În cele din urmă, a fost recuperat cu ajutorul unei funii de 40 de metri şi transportat cu elicopterul la clinica din Innsbruck. Starea actuală a cunoscutului „cârcotaş” este stabilă, spre optimismul celor care îl îndrăgesc.

Cel mai amuzant... necaz este, însă, cel al lui Viorel Lis: a rămas fără pantaloni pe stradă, după ce a căzut într-un canal din oraşul unde a fost primar. Probabil din cauza recentelor injecţii cu toxină botulinică pentru eliminarea ridurilor din zona frunţii şi a ochilor, acesta nu a fost atent pe unde calcă şi a căzut într-o gaură, rupându-şi textilele Versace, spre dezamăgirea mult mai tinerei sale neveste, care şi-a împărtăşit necazul cu amicii ei de pe Facebook.

Taguri articol


12