3.000 de petrecăreţi la concertul lui Connect R de la Aqua Magic!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Ne place noaptea”, petrecerea no.1 la Mamaia:

3.000 de petrecăreţi la concertul lui Connect R de la Aqua Magic!

Monden 18 Iulie 2011 / 00:00 614 accesări

„Ne place noaptea!” – aceasta pare să fie formula de succes a celor mai tari petreceri nocturne de pe litoral ce sunt organizate, săptămânal, la Aqua Magic din Mamaia. Se pare că tema party-ului de vinerea trecută, „Petrecere Greco-Romană”, a fost inspirat aleasă de gazde pentru că, încă de la deschiderea programului de seară al complexului, de la ora 21.00, aproape 3.000 de petrecăreţi de toate vârstele au luat cu asalt piscina, terasele, dar mai ales scena în aer liber unde apreciaţii artişti constănţeni Ionuţ Galani, trupa sa şi Mircea Cazan au reuşit să „încingă” o atmosferă de dans mai ceva ca în patria Eladei. Distracţia a fost cu atât mai mare cu cât numeroşi spectatori au respectat ţinuta recomandată de organizatori şi au venit îmbrăcaţi în robe antice, realizate simplu din cearşafuri albe, la fel ca şi cei ce au prezentat spectacolul, cunoscuţii actori de la malul mării Mirela Pană, Iustinian Radu şi Dan Cojocaru. Publicul s-a dezlănţuit realmente când apreciatul solist Connect R i-a invitat pe cei din primele rânduri să avanseze pe jumătate de scenă pentru a fi mai aproape de dansatorii săi: Banana, Boacă, Gill şi Bodo. Pe ritmurile cunoscutelor piese „Burning Love”, „Dacă dragostea dispare”, „Murderer”, „American Dream”, „Ring the alarm”, „Monday” sau „Sunshine”, dancerii au oferit un show electrizant care s-a terminat exploziv, cu artificii şi jerbe de apă din piscinele, fântânile şi toboganele din complex.

• O CONSTĂNŢEANCĂ, NOROCOASA CÂŞTIGĂTOARE A PREMIULUI SĂPTĂMÂNAL AQUA MAGIC! • Pentru ca distracţia să fie la superlativ, petrecăreţii s-au putut bucura nu doar de intrare gratuită în prima jumătate de oră, de atrăgătorul cadou săptămânal cu care organizatorii îi răsplătesc pe cei ce vin îmbrăcaţi în spiritul fiecărei seri, dar şi cu bună-dispoziţia maximă. Astfel, exact ca în democraţia ateniană, publicul a decis prin aplauze şi aclamaţii ca marele premiu constând în trei zile de cazare gratuită într-un apartament de lux, la Summer Land, să îi revină simpaticei constănţence Cristina Comănici, în vârstă de 20 ani. Frumoasa blondă îmbrăcată într-o togă albă, sandale şi curea a câştigat admiraţia celor prezenţi aducându-le aminte de frumoasele legende ale Olimpului. Întrebată ce va face cu cazarea obţinută în Mamaia, aceasta a declarat: „Probabil că voi merge cu un prieten şi ne vom distra. Vin foarte des la Aqua Magic, dar nu am mai participat la un astfel de concurs. Mi se pare super tare ideea unor astfel de petreceri nocturne, mai ales că este şi intrarea gratuită între orele 21.00 şi 21.30 şi se pot bucura mulţi oameni de aceste spectacole”.

• CONNECT R: „MULŢUMIM, CONSTANŢA!” • La finalul show-ului, Connect R s-a arătat impresionat de amploarea şi calitatea petrecerilor de vineri seară de la Aqua Land: „Concertele în spaţiu deschis aduc mai multă energie publicului şi, implicit, nouă. A fost foarte multă energie şi foarte multă dinamică, mulţi copii dar şi adulţi. Îi mulţumim lui Dumnezeu că reuşim să transmitem ceva şi să primim şi înapoi! În primul rând, respect organizatorilor pentru ce au făcut pentru că rar primeşti un sunet atât de bun, o gazdă primitoare şi oameni deosebiţi. Mulţumim, Constanţa!”. Impresionat de succesul party-ului la finalul căruia sute de petrecăreţi s-au aruncat îmbrăcaţi în piscină să se răcorească, Dan Cojocaru a declarat: „Este super! A fost mai mult decât ne-am imaginat că ar putea fi. Am sperat că va fi aşa! Distracţie la maxim, iar publicul, senzaţional! Este adevărat că a fost şi meritul lui Connect R care a fost la înălţime cu show-ul. Eu am spus încă de la început: aceste concerte sunt alternativa la viaţa de noapte din club, deci la aceea care este uşor mai zgomotoasă şi mai „afumată”. Aici suntem în aer liber, într-un spaţiu larg, amplu, în care se petrec numai lucruri frumoase. Aici ne încălzim la spectacol şi ne răcorim ulterior în apă. Vă aşteptăm în această atmosferă unică, în fiecare vineri, de la ora 21.00!”

Taguri articol


12