45.000 de fani, aşteptaţi la concertul Red Hot Chilli Peppers

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

45.000 de fani, aşteptaţi la concertul Red Hot Chilli Peppers

Monden 31 August 2012 / 00:00 348 accesări

Peste 45.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul pe care americanii de la Red Hot Chili Peppers îl vor susţine, în această seară, pe Arena Naţională din Capitală. Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare a celui mai nou material discografic al trupei, „I\'m With You”.

Biletele au fost suplimentate, ieri, cu încă 500, la preţul de 155 de lei - echivalentul unui tichet la categoria peluză - acestea putând fi procurate de la casieriile stadionului.

Accesul în arenă se va face începând cu ora 17.00, prin trei intrări: bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu şi strada Pierre de Coubertin. Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

Trupele care vor cânta în deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers sunt AAAK şi Grimus, programul începând la scurtă vreme după deschiderea porţilor, urmând ca, după lăsarea întunericului, rockerii americani să urce pe scenă.

ROCKERII AU AJUNS ÎN ROMÂNIA Rockerii de la Red Hot Chili Peppers au ajuns la Bucureşti, ieri, în jurul orei 17.58, cu un avion privat, care a aterizat pe Aeroportul Băneasa. Artiştii, veniţi în România împreună cu soţiile lor şi copiii, au fost aşteptaţi de cinci dubiţe şi o maşină neagră, care, cel mai probabil, urma să îi ducă la hotel. „Voi nu ştiţi că sunt fiul ilegitim al lui Ilie Năstase şi al Nadiei Comăneci. Abia aştept să mă distrez!\", a glumit unul dintre membrii formaţiei.

Artiştii ar urma să plece din România după susţinerea concertului de pe Arena Naţională.

Taguri articol


12