Jonglează cu stilurile, alunecă printre genuri, le subjugă, le seacă de sens sau le redimensionează, plusează nelimitat şi îşi îngăduie să concluzioneze pudic: “atât am avut de spus”. Este tipul de autor generos cu romanul scriiturii sale, oricărui gen ar aparţine ea (cronică ...
Celebrul salam de Sibiu, vechi de peste 100 de ani, a fost înregistrat ca produs de Indicaţie Geografică Protejată (IGP), după ce în „Jurnalul Oficial al Uniunii Europene“ a fost publicat Regulamentul de punere în aplicare al Comisiei Europene din data de 9 februarie, informează ...
„Șalăul Doamna Casei” și „Pâine de migdale” sunt două reţete foarte vechi, de peste 100 de ani, şi deosebit de apreciate la acea vreme, care au fost publicate în „Carte de bucătărie - 1.501 feluri de măncări” (1935), cu o prefață de Constantin Bacalbașa, şi ...
Toată lumea face clătite. Nu există gospodărie care să nu se fi înfruptat din „desertul săracului”, cum i se mai spune. Însă, chiar dacă pare un fel de mâncare simplu, el poate fi, dacă este făcut cu simţ de răspundere, delicios! DE CE AVEŢI NEVOIE Aveţi nevoie de: 100 g ...