Folosesti frunzele de dafin de fiecare data cand prepari sarmale ori sosuri rosii, insa niciodata nu te-ai gandit ca acestea pot fi consumate sub forma de ceai, in supe sau in smoothie-uri. Iata ce beneficii pentru sanatate au frunzele de dafin si de ce e indicat sa le consumi in mod regulat! Frunzele de dafin ...
Untul este acuzat numai de rele: are prea multe calorii, prea mulţi acizi graşi nocivi, care astupă arterele. Aceste idei sunt o mană cerească pentru producătorii de margarină vegetală. Dat fiind conţinutul său ridicat în grăsimi saturate, untul, materie grasă obţinută din smântânirea ...
Pepenii au proprietăţi diuretice, conţin substanţe care reglează tensiunea arterială şi previn apariţia bolilor de inimă. Medicul specialist în diabet şi nutriţie Ioana Florentin explică de ce este necesar să includem acest fruct în dieta noastră de viaţă. 1. Au un conţinut crescut de ...
Se spune că zahărul este „moartea albă” şi că este extrem de nociv, chiar ucigător dacă este consumat pe perioadă lungă şi în cantitate mare. Multe persoane au ajuns să îl înlocuiască cu mierea.Nutriționiștii spun însă că diferența între acești ...