Puțini dintre consumatorii contemporani conștientizează faptul că priceperea și cunoștințele în materie de conservare a hranei au constituit una din condițiile perpetuării societății umane. Societatea contemporană, cel puțin cea europeană, a fost (cu unele excepții) beneficiara unui timp de pace ...
Secretul unei mese cât de cât reuşite în timpul călătoriei cu avionul este să comandămorez prăjit sau mâncăruri gătite, atunci când este posibil. Aceste două feluri au toate şansele să îşi păstreze aromele, în ciuda dificultăţilor apărute din cauza condiţiilor ...
Un preparat cald, cremos şi suficient de condimentat, această supă este ideală chiar pentru postul lung al Paștelui. Iată de de anume ai nevoie: Ingrediente (4 porţii) 150 g linte roşie 1 cartof 1 morcov 1 ardei gras roşu 5 roşii cherry 1 ardei iute mic 1 ceapă 1 căţel de ...
Specialiștii Asociației Pro Consumatori (APC) ne dau alte vești proaste! Nici pufuleți nu mai putem mânca. Motivul? Au o încărcătură chimică foarte mare, ”constituită din potenţiatori de gust şi arome, coloranţi, acidifianţi, emulsifianţi şi arome sintetice”. Și asta nu este ...
Pentru că vara e pe sfârșite, vă prezentăm o rețetă ușoară și plină de arome care este foarte potrivită în aceste zile. Pentru a pregăti 2 porții de salată de ardei copți cu usturoi aveți nevoie de aproximativ 6 ardei grași roșii sau 6 ardei kapia, 3 linguri de ulei de măsline ...