Arta culinară de Paşte

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Arta culinară de Paşte

Social 29 Aprilie 2011 / 00:00 785 accesări

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Constanţa a găzduit, ieri, o competiţie culinară cu specific pascal, organizată sub îndrumarea preot prof. Gheorghe Nadoleanu, din cadrul instituţiei de învăţământ. „Prin acţiunea organizată astăzi (ieri – n.r.) am urmărit transmiterea către elevi a semnificaţiei produselor preparate pentru masa de Paşte, precum şi participarea acestora, alături de părinţi şi bunci, la pregătirea preparatelor pentru Sărbătoarea Pascală”, a declarat preot prof. Gheorghe Nadoleanu. Scopul competiţiei a fost, pe lângă alegerea celui mai bun bucătar de la nivelul instituţiei de învăţământ, de a convinge elevii să transmită mai departe obiceiurile de Paşte.

Taguri articol


12