Telegraf Online - tag: brânză

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ştiri despre brânză

Mozzarella cu soluţie de dezgheţare a drumurilor!
28 ianuarie 2019 Mozzarella cu soluţie de dezgheţare a drumurilor!

Un nou studiu al Asociaţiei Pro Consumatori (APC) a scos la iveală alte grave nereguli în ceea ce privește compoziția unor alimente. Ce s-a găsit în mozzarella? Mozzarella cu acid citric; 3 din 10 sortimente de mozzarella conţin acid citric Mozzarella cu amidon de cartofi; 84% din sortimentele de ...

10 alimente mai bogate în calciu decât laptele
11 septembrie 2018 10 alimente mai bogate în calciu decât laptele

Calciul este mineralul care se găseşte în cele mai mari cantităţi în organismul uman şi consumul unei mari varietăţi de alimente vă poate ajuta să obţineţi ncesarul de vitamine, potrivit prevention.com. Părinţii şi doctorii îi îndeamnă pe copii să bea lapte cât mai mult ...

Consumul de brânză și surprinzătoarele sale beneficii pentru sănătate
19 august 2017 Consumul de brânză și surprinzătoarele sale beneficii pentru sănătate

Deși brânza este frecvent denigrată pentru conținutul ridicat de grăsimi saturate, o nouă cercetare a arătat că este posibil ca acest preparat alimentar să nu aibă impactul negativ asupra sănătății pe care l-am presupus cu toții, informează The Telegraph. Având în vedere că niciun ...

Plăcintă românească și compot asortat
16 martie 2017 Plăcintă românească și compot asortat

Vă prezentăm rețete culinare vechi, preluate din diferite ''tratate'' de specialitate, precizând, de fiecare dată, sursa (conform Agerpres.ro). Astfel, vă putem arăta cum să faceți rețetele ''Plăcintă românească'' și ''Compot asortat'' care au ...

Plăcinta de Anul Nou, cu brânză, glicerină și cisteină? Citiţi cu atenţie eticheta!
29 decembrie 2016 Plăcinta de Anul Nou, cu brânză, glicerină și cisteină? Citiţi cu atenţie eticheta!

9 din 10produse conțin arome artificial 1 din 2produse conține glicerină 2 din 5produse conțin cisteină 3 din 7produse conțin conservanți. În 14 sortimente de plăcintă cu brânză s-au identificat 23 de aditivi alimentari. Studiul privind calitatea plăcintelor cu brânză ...

Aperitiv rece, gata în 20 de minute
22 septembrie 2016 Aperitiv rece, gata în 20 de minute

Vrei să îți impresionezi musafirii cu aperitive, dar nu vrei să pierzi toată ziua pregătindu-le? Îți propunem o rețetă de aperitiv rece, gata în mai puțin de 20 de minute - rulou de ardei copți cu brânză de capră. Pentru a prepara rulourile, ai nevoie de 2 ardei kapia mari, copți ...

Importurile de lapte au crescut covârșitor
9 august 2016 Importurile de lapte au crescut covârșitor

Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut în semestrul I 2016 faţă de semestrul I 2015 cu 6,8%, la un total de 496.955 tone, din care 62.671 tone din import, în creștere cu 45%, a anunțat Institutul ...

Incredibil! Produs vegetal cu substanțe folosite la îndepărtarea gheței de pe șosele
8 august 2016 Incredibil! Produs vegetal cu substanțe folosite la îndepărtarea gheței de pe șosele

Continuăm campania de informare prin care vă prezentăm care sunt pericolele din produsele de post aflate în comerț. Iată ce spun reprezentanții Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor (APC) România despre unele din produsele preferate pe timp de post, pe care unii din noi le consumăm cu ...

Au găsit veterinarii E. Coli în alimentele de origine animală?
14 iulie 2016 Au găsit veterinarii E. Coli în alimentele de origine animală?

Veterinarii au făcut cunoscute primele rezultate ale acţiunilor efectuate în Planul Naţional de Control pentru determinarea prevalenţei bacteriei Escherichia Coli verotoxigenă în produse alimentare de origine animală, în perioada 27 iunie - 8 iulie 2016. Potrivit Autorității Naționale ...

Brânza care a îmbolnăvit peste 20 de copii, găsită cu stafilococul coagulazo pozitiv
13 mai 2016 Brânza care a îmbolnăvit peste 20 de copii, găsită cu stafilococul coagulazo pozitiv

Direcția Sanitar-Veterinară pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Brașov a anunțat vineri, într-un comunicat, că, în urma analizelor de laborator ale probelor luate din produsele lactate consumate de mai mulți copii și adulți din Făgăraș care au ajuns la spital, s-a constatat că acestea ...

Rețetă plină de prospețime. Ardei umpluți cu brânză și mărar
12 mai 2016 Rețetă plină de prospețime. Ardei umpluți cu brânză și mărar

Astăzi vă propunem un aperitiv rapid și delicios - ardeii umpluți cu brânză proaspătă, mărar și boia. În prepararea lor avem nevoie de ardei grași de diferite culori și brânză moale. Spălăm ardeii, le facem dopuri pe care le îndepărtăm şi îi curăţăm de seminţe ...

România, piaţă de mâna a zecea... cu produse expirate!
31 martie 2016 România, piaţă de mâna a zecea... cu produse expirate!

Țara noastră a devenit aproape coș de gunoi pentru multe țări, asta dacă analizăm declarațiile ministrului Agriculturii, Achim Irimescu. Și problema nu ar fi neapărat asta; mai grav este că produsele care ajung pe piața noastră vin din străinătate aproape de finalul termenului de valabilitate sau chiar ...

Comisia Europeană a modificat alerta privind brânza din România
23 martie 2016 Comisia Europeană a modificat alerta privind brânza din România

Comisia Europeană a modificat alerta privind posibila existenţă a bacteriei Escherichia Coli în brânză provenind din România (de la firma Brădet), după ce premierul Dacian Cioloş a cerut clarificări, argumentând că avertizarea viza un produs de alt tip. Alerta, emisă iniţial de ...

ALERTĂ! Există risc grav de îmbolnăvire de la acest produs!
18 martie 2016 ALERTĂ! Există risc grav de îmbolnăvire de la acest produs!

Autorităţile din Italia au declarat ”că există o legătură clară între îmbolnăvirile cu E.Coli din România şi cazul copilului din Florenţa”, în cadrul unei teleconferinţe cu autorităţile din România şi specialişti din Comisia Europeană (CE), a declarat ...

Comisia Europoeană a emis o alertă cu privire la brânza provenind din România
18 martie 2016 Comisia Europoeană a emis o alertă cu privire la brânza provenind din România

Comisia Europeană a emis o alertă privind posibila existenţă a bacteriei Escherichia coli în brânză de oaie provenind din România, după ce Italia a semnalat îmbolnăvirea copilului român internat în Florenţa. Alerta, emisă în sistemul Comisiei Europene privind ...

Infecţia de care suferă copilul român internat în Florenţa, provocată de brânză
17 martie 2016 Infecţia de care suferă copilul român internat în Florenţa, provocată de brânză

Infecţia intestinală de care suferă copilul român internat într-un spital din Florenţa a fost provocată de consumul de brânză provenind din România, confirmă laboratoare specializate din Italia, după rezultatul iniţial anunţat de autorităţile locale. "Brânză care are ...

12
12