Şi în acest an, pacienţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa care vor rămâne pe perioada Sărbătorilor Pascale sub grija cadrelor medicale vor beneficia de bucate tradiţionale. Firma care asigură hrana bolnavilor s-a gândit să le facă o surpriză celor care nu pot fi în mijlocul familiei, aşa că vor avea asigurată o „masă specifică sărbătorii”. „Ne-au spus că le vor da pacienţilor o masă aşa cum se cuvine de Paşte, cu cozonac, ouă roşii, preparate din carne de miel. Bineînţeles se va ţine cont de afecţiunea fiecărui bolnav, aşa că meniurile se vor realiza doar pe baza indicaţiilor dieteticienilor”, a declarat managerul SCJU, dr. Dan Căpăţână. El a adăugat că toate cheltuielile ce vor fi făcute cu bucatele tradiţionale vor fi suportate de către firma cu care SCJU se află în relaţie contractuală.