Bucate tradiţionale pentru pacienţi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bucate tradiţionale pentru pacienţi

Sănătate 28 Decembrie 2010 / 00:00 370 accesări

Chiar dacă au fost pe patul de spital, de sărbătoarea Crăciunului, bolnavii internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa au avut ocazia să guste bucate tradiţionale, de la sărmăluţe, friptură, tobă, lebăr şi până la cozonac, pentru cei cu un regim alimentar mai puţin sever, şi răcitură din carne de pui sau friptură de pui, pentru cei cu unele restricţii. Bucatele au fost servite pacienţilor după ce au fost sfinţite de către preotul spitalului. Nici cei mici, care l-au aşteptat pe Moş Crăciun în spital, n-au fost uitaţi, şi pentru ei fiind pregătite numeroase daruri culinare.

Taguri articol


12