Este imposibil să nu-ți placă cartofii prăjiți, chiar dacă au o groază de calorii! Potrivit romaniatv.net, cei mai buni cartofi prăjiţi sunt cei care sunt trecuţi de două ori prin tratamentul termic. Prima dată trebuie prăjiţi la temperatură mică, apoi scoşi şi puşi pe un şervet de hârtie ca ...
Dacă v-ați săturat de clasicii cartofi prăjiți, vă prezentăm o rețetă la fel de gustoasă, dar și mai nutritivă. Ingrediente: cartofi, usturoi, ceapă, muștar, ulei (de preferat de măsline), rozmarin. Mod de preparare: Se curăță cartofii și se pun într-o tavă, tăiați cubulețe. Se ...
Avem legi, dar nu le respectă nimeni. Sau aproape nimeni. Deși există legislație în sensul interzicerii alimentelor nesănătoase în unitățile de învățământ, puține sunt școlile unde se și respectă acest aspect. Așa se face că există magazine alimentare, iar Constanța nu face ...
Ne ferim de ei pentru că îngrașă. Știm că nu prea au valoare nutritivă, dar ne plac rău de tot. Deși se spune că sunt o mâncare banală și nesănătoasă, cartofii prăjiți pot deveni, în farfurie, alături de alte ingrediente, un spectacol culinar. Iată câteva combinații ...
Alimentele bogate în amidon preparate la temperaturi foarte înalte pentru o perioadă lungă de timp, precum cartofii prăjiți intens, pot crește riscul de cancer în cazul persoanelor care le consumă în mod frecvent, au anunțat luni oamenii de știință britanici din cadrul unei agenții ...
Vă prezentăm o rețetă de cartofi aurii, care se pot dovedi garnitura perfectă pentru fripturi. Aveți nevoie de mai mulți cartofi, apă, sare și ulei pentru prăjit. Pentru început, trebuie să curățați cartofii, iar apoi să îi spălați bine în două-trei ape. Cartofii trebuie tăiați ...