Ce să cauţi şi cum să te angajezi în HoReCa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce să cauţi şi cum să te angajezi în HoReCa

Social 05 Martie 2018 / 17:11 806 accesări

Numărul de locuri de muncă în domeniul HoReCa a crescut de patru ori comparativ cu oferta de la începutul anului trecut comparativ statisticilor efectuate deBestJobs. Cele mai multe oferte sunt pentru ospătari (126 anunțuri), bucătari (118 anunțuri), barmani/barista (110 anunțuri), patiseri/cofetari (79 anunțuri), recepționeri (71 anunțuri), cameriste (65 anunțuri), manageri de restaurant sau de hotel (37 anunțuri) și șefi de sală (24 anunțuri).

În ceea ce privește repartizarea acestor joburi pe orașe, capitala are cele mai multe oferte, fiind urmată de Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara și Constanța.

Oferta de joburi include și anunțuri din străinătate. Candidații interesați pot aplica acum în Germania (27 anunțuri) pe pozițiile de bucătar și ospătar, în Franța (12 anunțuri) la ofertele pentru bucătari, barmani și cameriste, în Ungaria (9 anunțuri) ca și barmani și în Marea Britanie (9 anunțuri) unde se caută în special bucătari.

Companiile la rândul lor pot alege din rândul candidaților calificați și cu experiență în domeniul HoReCa. Pe platformaBestJobsexistă CV-urile a 11.412 bucătari, 6.655 patiseri/cofetari, 35.734 ospătari, 28.893 barmani, 3.939 cameriste și 11.144 recepționeri. Cei mai mulți candidați sunt în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Ploiești și Galați.

Taguri articol


12