Ce sunt “stelele zburătoare” în Feng Shui? De care trebuie să ne ferim?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce sunt “stelele zburătoare” în Feng Shui? De care trebuie să ne ferim?

Lifestyle 11 Iunie 2018 / 09:41 892 accesări

În fiecare spațiu se află energii pozitive, care generează armonie, sănătate, prosperitate, dar și energii negative care ne dezechilibrează viața și sunt cauzele pentru depresie, certuri, oboseli etc. Potrivit practicii Feng Shui, sunt 9 energii, numite și “stele zburătoare”, numerotate de la 1 la 9, care dacă sunt identificate și aranjate corespunzător, pot produce armonie în casa noastră.*

Felul în care este amenajat un spațiu poate spune foarte multe despre cum ne merge în viață, iar indicatorii pe care îi vizează întotdeauna specialiștii în Feng Shui sunt norocul sau ghinionul, bunăstarea, obstacolele, starea de sănătate, fertilitate sau infertilitatea, depresia sau vitalitate etc.

*Să ne ferim de stelele zburătoare 2, 3, 5 sau 7*

“Energiile care ne guvernează spaţiul sau cum le mai spunem noi stelele zburătoare, sunt de multe ori cauza pentru felul în care ne raportăm la viață şi la modul în care ne merge din toate punctele de vedere. De multe ori, chiar dacă ne străduim, chiar dacă muncim din greu, constatăm că alergăm în gol și nu vedem rezultatele așteptate în viața noastră. În acele cazuri, cel mai probabil spațiul în care locuim sau ne desfășurăm activitatea este încărcat de stele zburătoare de tip 2, 3 sau 5. Cele de tip 2 aduc boală, oboseală, probleme cu stomacul, depresie, atacuri de panică, iar cele de tip 3 sunt generatoare de conflicte, probleme cu picioarele, atrag furturi și jafuri. De departe, cele mai nocive energii sunt de tip 5. Această stea aduce ghinioane, blocaje în viață, coșmaruri.

Steaua zburătoare 7 aduce procese juridice, bârfe și scandaluri”, explică expertul în Feng Shui, Georgiana Văsuian.

Care sunt stelele zburătoare favorabile?

Atunci când ne mutăm într-o casă nouă, de cele mai multe ori ne uităm să fie spațiu suficient, să fie izolată termic clădirea, să avem curte mare sau, dacă alegem să locuim la bloc, să nu fie nici la parter, dar nici la ultimul etaj. Majoritatea iau în considerare aceste indicatoare, importante ce-i drept, dar insuficiente. În opinia expertului Feng Shui Georgiana Văsuian, oamenii au început să ia în considerare și energiile care tranzitează în acea casă și tot mai mulți apelează la ajutorul unui specialist Feng Shui pentru amenajarea corectă a casei.

“Sunt tot mai mulți oameni, în special cupluri, care apelează la sprijinul meu pentru a le analiza spațiul nou cumpărat din punct de vedere al Feng Shui-ului. Unii au avut întâmplări nefaste la ultima locuință, alții simțeau că se odihnesc mai bine mai degrabă la hotel decât în propria casă, alții au întâmpinat probleme de infertilitate și au înțeles că energiile din casă nu sunt doar povești, ci au o bază reală. Din experiența a 5 ani de practică în domeniul Feng Shui, am învățat că atunci când atragem în casă energii nu tocmai favorabile, înseamnă că avem lecții karmice. Nimic nu este întâmplător și pe principiul rezonanței, atragem ceea ce suntem. O casă amenajată în stil Feng Shui, ne poate îmbunătăți rapid viața.

În prezent ne aflăm în perioada lui 8, ceea ce înseamnă că energiile pe care este bine să dormim și să lucrăm sunt 8, 9 și 1. Aceste energii aduc prosperitate și armonie, iar multe probleme de cuplu sau relații interumane apar din lipsa de comunicare, aspect care este blocat de energiile 2, 3, 5, 7 sau chiar 4”.



12