Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a inaugurat, săptămâna aceasta, primul din cele trei spaţii pentru servirea mesei, special create pentru a oferi condiţii decente cursanţilor de a lua masa într-un cadru adecvat, dar şi pentru a îmbunătăţi condiţiile de muncă pentru angajaţi. „Crearea unor spaţii special amenajate pentru servit masa a fost una dintre priorităţile noastre, în sensul îmbunătăţirii mediului de lucru pentru angajaţi. Venim, de asemenea, în întâmpinarea cursanţilor noştri pentru ca aceştia să poată servi masa de prânz pe durata participării la cursurile de instruire, dat fiind că niciunul dintre sediile CERONAV nu se află în imediata apropiere a unor unităţi de alimentaţie publică”, a afirmat directorul General al CERONAV, Ovidiu Cupşa. Primul spaţiu a fost amenajat în sediul CERONAV din strada Pescarilor, urmând ca, săptămâna viitoare, alte două cantine - la sediul din strada Baba Novac şi în baza de pe malul lacului Siutghiol - să fie date în folosinţă. (O.M.)