Telegraf Online - tag: chef

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ştiri despre chef

Chef Scărlătescu se destăinuie. Cum a slăbit unul dintre cei mai iubiți bucătari
12 octombrie 2018 Chef Scărlătescu se destăinuie. Cum a slăbit unul dintre cei mai iubiți bucătari

Unul dintre cei mai iubiți bucătari din România a dezvăluit într-un interviu cum a reușit să slaăbească. Chef Cătălin Scărlătescu a mărturisit că gătește, în continuare, foarte mult, dar acum pune accept pe calitate, și nu pe cantitate. „În continuare gătesc tot felul de ...

Chef Liviu Balint recomandă bruschete cu sardine
19 octombrie 2017 Chef Liviu Balint recomandă bruschete cu sardine

Copiii își formează preferințele culinare încă de când sunt bebeluși, iar specialiștii susțin că dacă apucă să dezvolte o aversiune față de un anumit aliment, această poate să persiste chiar și în viață adultă. Așadar, e datoria ta să îți ajuți copilul să capete ...

Burlăcițelor, luați-vă adio! Ştefan Bănică s-a însurat cu Lavinia Pârva
16 octombrie 2017 Burlăcițelor, luați-vă adio! Ştefan Bănică s-a însurat cu Lavinia Pârva

Ştefan Bănică (49 de ani) a decis, după şase ani de relaţie cu solista Lavinia Pârva (32 de ani), să-şi oficializeze relaţia. Şi-a dorit un chef intim, peste graniţă, însă invitaţii au fost aduşi în Bulgaria, la Balcic, sub un alt pretext, de teamă ca nu cumva vreun mesean, mai ...

Uşor, rapid şi delicios! Salată cu hering şi cartofi
5 octombrie 2017 Uşor, rapid şi delicios! Salată cu hering şi cartofi

Vrei să îţi impresionezi familia şi prietenii cu talentele tale gastronomice, dar nu ai chef să petreci prea mult timp în bucătărie? Chef Liviu Balint, brand ambassador Podravka Romania, îţi recomandă o reţetă delicioasă, sofisticată, dar uşor de preparat, cu care nu ai cum să dai ...

Parfumul comestibil, inventat de un chef român
19 aprilie 2017 Parfumul comestibil, inventat de un chef român

Un bucătar din Alba Iulia a inventat un parfum comestibil, pe care îl foloseşte pentru mâncărurile dulci, dar și pentru corp. Esenţa este unică în România şi este testată de clienții unui restaurant din municipiul Sebeș. Parfumul „Vert de Toma”, creat de bucătarul Cosmin ...

Ofertă inedită la Bruxelles: Cină la înălțime în sania lui Moș Crăciun
26 noiembrie 2016 Ofertă inedită la Bruxelles: Cină la înălțime în sania lui Moș Crăciun

Localnicii sau turiștii din Bruxelles nu mai trebuie să aștepte acasă venirea lui Moș Crăciun. Ei pot lua cina cu Moș Crăciun în sania lui, deasupra acoperișurilor și a decorațiilor luminoase din oraș, relatează sâmbătă Reuters. "Santa in the Sky" este o variație nouă a ...

Ce restaurante din România se află în topul celor mai bune 1.000 din lume
21 decembrie 2015 Ce restaurante din România se află în topul celor mai bune 1.000 din lume

Patru restaurante din București, respectiv Beca's Kitchen, Zexe Zahana, Le Bistrot Francais și Joseph by Joseph Hadad, apar pe lista celor mai bune 1.000 de restaurante din lume, potrivit „La Liste“, se arată într-un comunicat al Ambasadei Franței la București. „La Liste“, care ...

Campanie împotriva risipei alimentare
1 octombrie 2015 Campanie împotriva risipei alimentare

Fostul chef Adam Smith a decis să lupte împotriva risipei alimentare, deschizând, în nordul industrial al Angliei, o cafenea unde felurile sunt pregătite numai din alimente în pragul expirării, recuperate din supermarketuri. Proiectul său Real Junk Food (RJFP) s-a extins rapid și cuprinde ...

12