Unul dintre cei mai iubiți bucătari din România a dezvăluit într-un interviu cum a reușit să slaăbească. Chef Cătălin Scărlătescu a mărturisit că gătește, în continuare, foarte mult, dar acum pune accept pe calitate, și nu pe cantitate. „În continuare gătesc tot felul de ...
Copiii își formează preferințele culinare încă de când sunt bebeluși, iar specialiștii susțin că dacă apucă să dezvolte o aversiune față de un anumit aliment, această poate să persiste chiar și în viață adultă. Așadar, e datoria ta să îți ajuți copilul să capete ...
Ştefan Bănică (49 de ani) a decis, după şase ani de relaţie cu solista Lavinia Pârva (32 de ani), să-şi oficializeze relaţia. Şi-a dorit un chef intim, peste graniţă, însă invitaţii au fost aduşi în Bulgaria, la Balcic, sub un alt pretext, de teamă ca nu cumva vreun mesean, mai ...
Vrei să îţi impresionezi familia şi prietenii cu talentele tale gastronomice, dar nu ai chef să petreci prea mult timp în bucătărie? Chef Liviu Balint, brand ambassador Podravka Romania, îţi recomandă o reţetă delicioasă, sofisticată, dar uşor de preparat, cu care nu ai cum să dai ...
Un bucătar din Alba Iulia a inventat un parfum comestibil, pe care îl foloseşte pentru mâncărurile dulci, dar și pentru corp. Esenţa este unică în România şi este testată de clienții unui restaurant din municipiul Sebeș. Parfumul „Vert de Toma”, creat de bucătarul Cosmin ...
Localnicii sau turiștii din Bruxelles nu mai trebuie să aștepte acasă venirea lui Moș Crăciun. Ei pot lua cina cu Moș Crăciun în sania lui, deasupra acoperișurilor și a decorațiilor luminoase din oraș, relatează sâmbătă Reuters. "Santa in the Sky" este o variație nouă a ...
Patru restaurante din București, respectiv Beca's Kitchen, Zexe Zahana, Le Bistrot Francais și Joseph by Joseph Hadad, apar pe lista celor mai bune 1.000 de restaurante din lume, potrivit „La Liste“, se arată într-un comunicat al Ambasadei Franței la București. „La Liste“, care ...
Fostul chef Adam Smith a decis să lupte împotriva risipei alimentare, deschizând, în nordul industrial al Angliei, o cafenea unde felurile sunt pregătite numai din alimente în pragul expirării, recuperate din supermarketuri. Proiectul său Real Junk Food (RJFP) s-a extins rapid și cuprinde ...