Unul dintre cei mai iubiți bucătari din România a dezvăluit într-un interviu cum a reușit să slaăbească. Chef Cătălin Scărlătescu a mărturisit că gătește, în continuare, foarte mult, dar acum pune accept pe calitate, și nu pe cantitate. „În continuare gătesc tot felul de bunătăţi. Pasiunea pentru mâncare şi gătit a existat şi va exista mereu. În majoritatea timpului mă aflu în bucătărie, apoi printre cei care se bucură de mâncarea pe care o pregătesc. Deci sunt înconjurat de tentaţii culinare la tot pasul. Eu am mai spus-o... am un singur secret: dacă înainte era vorba despre calitate şi cantitate, acum mă rezum doar la calitate. Fac şi mănânc, dar mănânc mult mai puţin. Aleg la orice oră şi în orice moment preparatele uşoare pe bază de peşte, iar preferatul meu este peştele alb din mare“, a dezvăluit chef Scărlătescu, într-un interviu pentru Click!.