Specialiștii avertizează că ciorba, unul dintre preperatele care nu lipsește de pe mesele românilor, poate fi una dintre cauzele aparției cancerului la stomac, scriei realitatea.net. 2.000 de români află în fiecare an că suferă de această boală, care are printre cauze regimul alimentar ...
O ciorbă, o chiflă şi un ardei iute la cantina MAI costă 2,36 lei, conform unui bon fiscal postat pe contul său de Facebook de poliţistul Marian Godină, care susţine că unii poliţişti care au participat la protestul de joi din faţa sediului ministerului au intrat să mănânce, însă ulterior nu ...
Ingrediente: 600 g carne măcinată, 2 cepe, 3 morcovi, 1 ardei, un fir de păstârnac, o ţelină mică, o rădăcină de pătrunjel, o gulie mică, o roşie mare, 6 linguri de orez, 2 ouă, o linguriţă de paprika dulce, 200 g de smântână (cel puţin 20% grăsime), verdeaţă: pătrunjel, mărar ...
Vă propunem o rețetă tradițională din Rusia - ciorbă de afumătură Soleanca - pe care o puteți mânca și în restaurantele cu specific moldovean sau basarabean. Aceasta se poate pregăti dintr-un singur tip de afumătură sau din mai multe și se acrește la final cu castraveți murați. Pentru 8 ...