Controale în toate județele în sectorul cărnii de pasăre

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Controale în toate județele în sectorul cărnii de pasăre

21 Iunie 2016 / 18:11 465 accesări

ANSVSA anunță că a demarat controalele la nivelul fiecărui județ în unităţile din sectorul cărnii de pasăre, pe întregul lanţul alimentar, urmând să fie verificări în centrele de sacrificare și în unităţile care desfăşoară activităţi de producere a cărnii.

Autoritatea Națională Sanitar- Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor anunță că în cursul lunii iunie, "la nivelul fiecărei DSVSA judeţene s-au constituit echipe de inspectori care desfăşoară controale oficiale în unităţile din sectorul cărnii de pasăre, pe întregul lanţ alimentar".

Aceste controale au ca scop verificarea modului de respectare a condiţiilor sanitare veterinare referitoare la producerea cărnii proaspete, a cărnii tocate şi a cărnii preparate de pasăre.

Echipele de inspectori verifică abatoare, centre de sacrificare păsări la nivelul fermelor sau al exploataţiilor, unităţi de tranşare şi unităţi care desfăşoară activităţi de producere a cărnii tocate, a cărnii preparate şi a cărnii de pasăre separate mecanic.

Taguri articol
ControaleANSVSAPuiCarne


12