Cum pregătești cheesecake cu vișine, fără coacere

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum pregătești cheesecake cu vișine, fără coacere

Culinar 06 Iunie 2016 / 18:13 3629 accesări

Prăjiturile cu fructe și mai ales cele cu cremă de brânză sunt extrem de populare pentru că sunt ușor de pregătit, răcoroase și foarte arătoase. Vă prezentăm o rețetă de cheesecake cu vișine pentru care nu veți folosi cuptorul, pentru că se pregătește în câteva minute și nu este necesară coacerea. Pentru blat aveți nevoie de 300 de grame de biscuiți simpli, 200 de grame de unt topit, 2 linguri de zahăr și un plic de zahăr vanilinat. Biscuiții se macină, se adaugă untul topit, zahărul și zahărul vanilinat și se omogenizează bine. Într-o formă de tort cu marginile detașabile sau într-o formă de tartă (diametrul de aproximativ 25 cm) se așază compoziția, se presează și se nivelează bine, apoi se pune în frigider cât timp pregătiți crema. Pentru crema de brânză aveți nevoie de 500 de grame de brânză proaspătă de vaci, 400 de grame de frișcă lichidă, 1 plic de zahăr vanilinat, 4 linguri de zahăr, 2 plicuri de gelatină albă mărunțită și 2 plicuri de gelatină de fructe. Gelatina albă mărunțită se prepară după instrucțiunile de pe plic. Într-un vas se mixează brânza cu zahărul și zahărul vanilinat până devine o cremă, se adaugă treptat gelatina, apoi frișca bătută. Crema obținută de toarnă peste blatul de biscuiți, iar deasupra se pun vișine din compot, fără sâmburi, apoi gelatina de fructe (preparată după instrucțiunile de pe plic) și se pune la frigider pentru cel puțin 3 - 4 ore.



12