Nu mai e o noutate pentru nimeni că staţiunea Mamaia este campioană atunci când vine vorba de locuri pentru distracţie şi petreceri la standarde care întrec orice limită. Nici chiar cerul nu mai reprezintă o limită şi acest fapt a fost demonstrat weekend-ul care tocmai s-a încheiat, când peste 150 de persoane curajoase şi doritoare de practici neconvenţionale au luat masa “în aer”. Experienţa ieşită din tipare a fost încurajată chiar de primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, iar trupa Amadeus a susţinut un concert live “la înălţime”, şi la propriu, şi la figurat.
Conceptul inedit “Dinner in the sky”, ajuns pentru prima dată pe litoral, a oferit turiştilor şansa de a participa la o provocare. Peste 150 de persoane, care au câştigat o promoţie desfăşurată în perioada 28 iulie - 3 august în staţiunea Mamaia, au luat masa pe platforma suspendată în aer. Fiecare “zbor” a durat aproximativ 30 de minute, atmosfera fiind destinsă de un DJ şi un maestru de ceremonii, care au avut grijă să înlăture emoţiile participanţilor. Pentru alţi doritori, preţul unei călătorii a fost 200 de lei, iar turiştii au asigurat că o astfel de senzaţie unică merită toţi banii.
RECORDURI MONDIALE Platfoma exclusivistă este cumpărată din Belgia şi a costat aproximativ 250.000 de euro. După ce a făcut senzaţie în 37 de ţări, conceptul a ajuns şi în România. Lansată pe 26 mai, la Palatul Mogoşoaia, ideea a doborât trei recorduri mondiale: a fost emisă cea mai lungă emisiune de televiziune realizată la 50 de metri înălţime; s-a efectuat cel mai mare număr de ridicări într-o singură zi – 22, în condiţiile în care Germania şi Cipru au avut numai 18 ridicări; “Amadeus” – prima trupă românească într-un concert la 50 metri în aer. Cei care au ocazia să beneficieze de o astfel de cursă nu trebuie să o rateze, conceptul neavând o locaţie fixă. “Biletele nu se vând. Este o excepţie în acest weekend, platforma fiind închiriată pentru un eveniment şi vom rămâne încă o zi pe litoral (duminică - n.r.). Astfel vom face ridicări pentru cei care doresc, cu bilete vândute”, a declarat managerul “Dinner in the sky”, Ovidiu Bărbier.