Dulce ANGELO – 25 de ani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dulce ANGELO – 25 de ani

Lifestyle 30 Septembrie 2017 / 14:37 5384 accesări

Cofetariile Angelo - 25 de ani

Cofetariile Angelo - 25 de ani

Pornită din pasiune în urmă cu 25 de ani, povestea Angelo de la Greci (Tulcea), se rostogolește de pe dealurile Măcinului și umple de răsfăț dulce mesele tulcenilor, constănțenilor și nu numai.

Produsele Angelo sunt pentru toate gusturile, de la dulciuri raw vegane până la cozonaci tradiţionali. Sunt cel puţin 400, 500 de produse proprii: de la prăjituri la dulceaţă, siropuri, fursecuri, baclavale, torturi. Toate făcute cu pasiune din ingrediente naturale și cu respect față de cumpărători.

Cu încredere și perserverență, fixându-și țeluri tot mai înalte, Dna Paula Vals, managerul grupului Angelo, și-a urmat visul de a face din Angelo o marcă recunoscută.

Începută în anul 1992 ca un laborator de patiserie la care lucrau 2 oameni dintr-o comună din inima Dobrogei, afacerea Angelo a ajuns la 25 de ani la 250 de angajați, toți dedicați misiunii pe care o au de îndeplinit: să aducă pe mesele noastre nu doar o prăjitură, ci eleganță și rafinament dulce. Cofetarii de la Angelo reușesc să ofere clienților deserturi potrivite pentru fiecare, cu gust unic și savoare.

Fiecare linguriță din deserturile Angelo te poartă printr-un periplu de gusturi trecând de la aromele din bucătăria bunicii la rafinamentul de cinci stele al marilor restaurante franțuzești.

Dacă nu le-ați încercat până acum, poate e momentul!

La un sfert de veac de existență, Angelo suprinde cu noi rețete și produse pe care le apreciază toți cei care au trecut pragul cofetăriilor ori le-au regăsit, întâmplător, pe mesele de sărbătoare.

La multi ani, Angelo!



12