Un nou studiu al Asociaţiei Pro Consumatori (APC) a scos la iveală alte grave nereguli în ceea ce privește compoziția unor alimente. Ce s-a găsit în mozzarella? Mozzarella cu acid citric; 3 din 10 sortimente de mozzarella conţin acid citric Mozzarella cu amidon de cartofi; 84% din sortimentele de ...
80% din laptele consumat de români este standardizat, adică prelucrat şi are lapte praf, lapte parţial smântânit, lapte smântânit sau grăsimi din lapte! Astfel, un pahar de lapte conţine până la 180 de calorii! Un pahar de lapte conţine până la 12 grame de ...
Eticheta de eficienţă energetică a produselor consumatoare de electricitate va fi modificată, pentru a mai reduce din confuzia generată de noul val de „A+++“-uri. „În viitor, toate produsele vor fi etichetate pe o scară nouă, actualizată și mai clară, de la A (eficiență maximă) la ...
Specialiști ai InfoCons au realizat un nou studiu pe piața din România. De data aceasta, au analizat 95 de produse tip paste făinoase, pe baza informațiilor de pe etichetă, provenind de la 10 producători/furnizori/distribuitori: Sammills Distribution SRL, Parmafood Group Distribution SRL, Pangram SA ...
Ne aflăm în plină perioadă de curățire trupească, de când am intrat în Postul Paștelui. Până pe 1 mai, cei care au posibilitatea nu mănâncă ”de dulce” - lapte, ouă și carne. În aceste condiții, în marile magazine din Constanța, standurile cu produse ...