Digestia începe în cavitatea bucală, o dată cu prima înghiţitură de mâncare. Aceasta ajunge în stomac, călătoreşte prin intestinul gros şi subţire pentru ca, în cele din urmă, toxinele să fie eliminate. Acest sistem digestiv este cât se poate de complex, iar ...
Munți de fasole galbenă ne întâmpină pe tarabele piețelor. Ce să facem cu ea? Păi o slată simplă de vară, cu usturoi și verdeață, cu un pic de ulei și oțet de vin. Această legumă este bogată în vitamine (A, B, C si K) și minerale. Așa că, dacă aveți spațiu prin congelator, nu ...
Fasolea este una dintre cele mai bune surse de proteine, fiind baza multor modele de alimentaţie din întreaga lume. Mai mult de 18.000 de specii sunt cultivate pe tot globul, motiv pentru care este considerată una dintre alimentele de bază şi de încredere are umanităţii. Fasolea Pinto este cea mai ...
Inspectorii Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) au controlat, în primele patru luni ale anului, 3.854 de transporturi de produse de origine non-animală, care au ca risc asociat prezența de reziduuri de pesticide, fiind eliberate buletine pentru 822 dintre ...