Filmul cu Ana Ularu și Bradley Cooper, lansat în Marea Britanie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Filmul cu Ana Ularu și Bradley Cooper, lansat în Marea Britanie

Cultură 29 August 2014 / 00:00 519 accesări

Lungmetrajul „Serena", de Susanne Bier, care îi are în distribuţie pe actorii Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, dar şi pe românca Ana Ularu, va fi lansat în cinematografele din Marea Britanie pe 24 octombrie. Filmul va mai rula, din 26 septembrie, în Finlanda, din 31 octombrie în Spania, din 6 noiembrie în Noua Zeelandă şi din 12 noiembrie în Franţa. Totodată, australienii vor putea viziona filmul din 27 noiembrie, italienii din 30 noiembrie, iar pe 5 decembrie, acesta va ajunge în Lituania. În Germania, Grecia şi Singapore, filmul va intra în sălile de cinema din 18 decembrie, iar în Olanda, din 5 februarie 2015.

„Serena" spune povestea lui George Pemberton (Bradley Cooper) şi a soţiei sale, Serena Pemberton (Jennifer Lawrence), ce călătoresc din Boston în munţii din Carolina de Nord, unde întemeiază un imperiu al cherestelei, în anul 1929. Împreună, cei doi îşi guvernează domeniul precum un rege şi o regină, ucigând sau supunând pe oricine se pune în calea ambiţiilor lor. Dar, atunci când Serena află că nu poate avea un copil, pleacă să o ucidă pe Rachel Hermann (Ana Ularu), iubita şi mama copilului lui George înainte ca el să se căsătorească.

Ana Ularu, în vârstă de 28 de ani, a avut unul din rolurile principale în filmul „Italiencele" (2004), de Napoleon Helmis. Actriţa a mai jucat în scurtmetrajul „Turkey Girl", de Cristian Mungiu, din filmul colectiv „Obiecte pierdute / Lost and Found", în „Hârtia va fi albastră", de Radu Muntean, dar şi în „Tinereţe fără tinereţe", al lui Francis Ford Coppola. Actrița a primit trofeul Boccalino - premiul criticii elveţiene pentru cea mai bună actriţă, la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, pentru rolul din „Periferic", de Bogdan George Apetri. De asemenea, Ana Ularu a jucat în serialul „The Borgias", de Neil Jordan, dar şi în „Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea, şi „O vară foarte instabilă", de Anca Damian.



12