Folosesti frunzele de dafin de fiecare data cand prepari sarmale ori sosuri rosii, insa niciodata nu te-ai gandit ca acestea pot fi consumate sub forma de ceai, in supe sau in smoothie-uri. Iata ce beneficii pentru sanatate au frunzele de dafin si de ce e indicat sa le consumi in mod regulat! Frunzele de dafin ...
În săptămâna dedicată Programului Național ”Școala Altfel”, elevii claselor cu profil tehnic din Liceul Teoretic ”Emil Racoviță” Techirghiol, îndrumați de doamnele prof. Laura Cehan și Anișoara Cutova, au organizat o expoziție de preparate culinare pregătite de ei ...
O strachină de ciorbă de pește, o îmbucătură de icre proaspete, un dans kazaciok, apoi o plimbare cu lotca pe Dunăre pe lângă insula cu nisip fin Mileaki, stâncile Halubeatnic și Ded i Babka și prin canale ascunse - iată ce vă așteaptă la prima ediție a festivalului Pescărești (2 ...
Un uriaș parc tematic pentru gastronomi va fi inaungurat mâine la Bologna. Eataly World se întinde pe 10 hectare si reuneşte de la ferme de animale la cele mai rafinate produse culinare italiene. O desfătare pentru simţuri si o afacere profitabilă pentru Italia. Parcul tematic Eataly World este ...
Pâinea de soare și pâinea neagră cu cartofi sunt produsele care au câștigat Trofeul "Pâinea Anului" 2017, la expoziția GastroPan, cel mai de seamă târg de specialitate pentru sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa în Europa de Sud-Est, care se încheie ...
Din New York şi până în Grecia, legende ale gastronomiei mondiale pregătesc meniuri unice în lume, care mai de care mai spectaculoase. Gustarte.ro a întocmit o listă a unor restaurante de succes, cu preparate gastronomice unice, de încercat în călătoriile anului 2017. Iată o ...
Cultura berii în Belgia, rumba cubaneză, Sărbătorirea Noului An pe 21 martie în 12 ţări şi evenimentul Mangal Shobhajatra au fost introduse pe 30 noiembrie 2016 în patrimoniul cultural imaterial al umanităţii, printr-o decizie UNESCO. Belgia numără peste 1.500 de tipuri de bere diferite şi ...