Dat fiind faptul că anotimpul rece a sosit, e clar că și sistemul nostru este puțin slăbit, din cauza diferențelor de temperatură. De aceea m-am gândit să îți prezent ingredientul meu preferat atunci când frigul dă buzna în viețile noastre: ghimbirul. M-am obișnuit să beau ...
Digestia începe în cavitatea bucală, o dată cu prima înghiţitură de mâncare. Aceasta ajunge în stomac, călătoreşte prin intestinul gros şi subţire pentru ca, în cele din urmă, toxinele să fie eliminate. Acest sistem digestiv este cât se poate de complex, iar ...
In medicina traditionala chineza, alimentele se impart in doua categorii: alimente yin, cu efect racoritor, care se consuma in sezonul cald (salate, lactate usoare, produse marine, precum si cele bogate in apa) si alimentele yang, cu efect de incalzire si care sunt indicate in sezonul rece (alimentele gatite, cu ...
Există tot soiul de sfaturi despre ce să faci imediat după ce ai mâncat. Unii spun că cel mai bine ar fi să te întinzi un pic, alţii, dimpotrivă, să ieşi la o plimbare scurtă... Clicksanatate.ro îţi propune altceva: o modalitate de accelerare a metabolismului după masă astfel ...
INGREDIENTE 250 g tăiței de orez subțiri; câte 1 mână de mărar, mentă, coriandru și busuioc asiatic (opțional); 2 morcovi, curățați de coajă și tăiați în bastonașe; șalotă feliată și arahide prăjite tocate, pentru servit. INGREDIENTE PENTRU CHIFTELE 1 cățel de usturoi; 3 ...