Horia Brenciu, un bucătar... nepriceput

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Horia Brenciu, un bucătar... nepriceput

Monden 04 Aprilie 2007 / 00:00 736 accesări

Pentru Horia Brenciu, Paştele se leagă inevitabil de casă. Astfel, şi în acest an, vedeta TV va merge la Braşov pentru a petrece Sărbătorile Pascale alături de tatăl său şi de prieteni. Mai mult, pentru că nu este un bucătar desăvîrşit, Horia se bazează pe talentul culinar al tatălui său. "Sărbătoarea Paştelui înseamnă tata, iubita, prietenii, cozonacul, ouăle multicolore, pasca, drobul, ceapa, vinul roşu, zîmbete multe, lumină şi, nu în ultimul rînd, Hristos a-nviat! De cînd eram mic, la Braşov, părinţii mei mă luau la Înviere. Ca în fiecare an, şi de acest Paşte voi lua lumină şi voi da lumină", a mărturist Horia.

Însă, pentru a pregăti preparatele culinare de Paşte, Horia Brenciu va apela la ajutorul tatălui său, artistul nefiind un bucătar priceput. "Eu nu sînt un specialist al bucătăriei. Specialitatea mea este spectacolul! Pe masa de Paşte vor exista surprize culinare unice, pregătite de tata. Una dintre învăţăturile pe care le-am dobîndit de la tata a fost să nu fim mofturoşi la masă", a mai spus Horia Brecnciu.

Taguri articol


12