Medicina tradițională chinezească folosește combinația de miere cu scorțișoară de mii de ani, dar se poate prepara și în casă, întrucât mierea este unul dintre cele mai sănătoase alimente din lume și scorțișoara este una dintre cele mai cunoscute și larg răspândite ...
Sezonul rece este întotdeauna un adevărat test pentru organism și a trece cu brio acest test depinde în mare măsură și de alimentele pentru care optăm în această perioadă. Sistemul imunitar are nevoie de nutrienți de calitate pe care îi regăsim îndeosebi în fructe și ...
Cofetarii şi gelatierii din întreaga lume sunt panicaţi de soarta deserturilor, pentru că preţul vaniliei creşte foarte mult. Principala cauză este ciclonul din Madagascar, din martie 2017, se anunță pe gustarte.ro. Madagascar este principalul producător de vanilie la nivel mondial, asigurând ...
Trecerea la sezonul rece determină schimbări în organism, iar necesarul de vitamine crește. Astfel, pentru a evita un deficit al acestora, este important să includem în dieta acestei perioade cât mai multe surse de vitamine de tip B. Complexul de vitamine B, esențial pentru buna funcționare a ...
Procentul îngheţatelor cu ingrediente naturale de pe piață este foarte mic, sub 10%, din tot ce se vinde, ingredientele folosite în majoritatea produselor putând duce la probleme de sănătate, mai ales în cazul copiilor. Asociația a analizat 64 de sortimente de îngheţată, dintre ...
„Eu am patru nepoți și îmi place să gătesc pentru ei, dar și să le prepar produse mai deosebite. Una dintre preferatele nepoțeilor mei este pelteaua de gutui, pe care o pregătesc după o rețetă păstrată de la bunica mea, Ecaterina. Îmi amintesc că eram copil și, în serile ...