Insucces culinar pentru Lady Gaga

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Insucces culinar pentru Lady Gaga

Monden 06 Februarie 2012 / 00:00 456 accesări

Restaurantul deschis la New York de familia celebrei cântăreţe Lady Gaga a fost aspru criticat de un critic culinar, care consideră că mâncarea servită în local este mult prea grasă, preţurile sunt prea mari, iar chelnerii sunt slab pregătiţi. Familia lui Lady Gaga a deschis miercurea trecută restaurantul cu specific italian, care poartă unul dintre prenumele artistei, Joanne. Lady Gaga, pe numele ei adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, şi-a ajutat părinţii în deschiderea localului şi chiar s-a oferit să asiste din când în când în bucătărie.

„Joanne” se vrea a fi o adevărată afacere de familie, fiind condus chiar de tatăl cântăreţei, iar meniul conţine numeroase reţete ale familiei Germanotta. Printre acestea se numără lasagna în zece straturi, chiftelele bunicii Rosie şi gogoşi cu Nutella. Cu toate acestea, criticul prezent la inaugurarea restaurantului nu a avut deloc cuvinte de laudă, titrând „O să vă vină să vomitaţi de la mâncarea lui Gaga”. Acesta afirmă că a aşteptat 50 de minute până au venit aperitivele, „calamarii erau parcă din cauciuc”, „salata nu era asezonată”. Mai mult, criticul face referire şi la preţurile destul de ridicate, mai exact 38 de dolari pentru „o porţie de viţel osso bucco plin de grăsime”. Bucătarul-şef al restaurantului deschis de familia lui Lady Gaga este Art Smith, o personalitate a industriei culinare americane şi care până în anul 2007 a fost bucătarul personal al celebrei Oprah Winfrey.

Taguri articol


12