Învăţămîntul prin alternanţă, pus în practică la Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Învăţămîntul prin alternanţă, pus în practică la Constanţa

Social 05 Noiembrie 2008 / 00:00 745 accesări

Liceul de Gastronomie, Hoteluri şi Restaurante (LGHR) „Ing. N. Nejloveanu” din Constanţa găzduieşte, în perioada 3-7 noiembrie, o delegaţie de la Centrul European pentru Profesii în Gastronomie (CEPG) din Paris, Franţa. Obiectivul vizitei constă în aprofundarea unui studiu referitor la programele de Educaţie din România, studiu aprobat de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului. „Vor fi purtate o serie de discuţii cu elevii, profesorii şi agenţii economici care să permită găsirea căilor prin care învăţămîntul prin alternanţă să poată fi aplicat şi în sistemul de învăţămînt tehnic şi profesional din România”, a declarat maestrul în artă culinară, ing. Nicolae Nejloveanu. În cadrul vizitei, elevii LGHR vor asista la demonstraţii ale invitaţilor francezi, pentru a înţelege mai uşor standardele pe care vor trebui să le atingă. În plus, profesorii Liceului „Ing. N. Nejloveanu” vor participa, în cursul acestei luni, la un curs de formare-formatori care se va desfăşura la Paris.



12