Sâmbătă şi duminică (21 şi 22 decembrie) sunt ultimele zile în care constănţenii mai pot profita de ofertele de la „Târgul de Crăciun” organizat de Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) la Pavilionul Expoziţional, situat la intrarea în staţiunea Mamaia. Ei au ocazia să-şi achiziţioneze bucate tradiţionale direct de la zecile de producători din zone deja recunoscute pentru astfel de preparate - Ardeal, Bucovina şi Maramureş, dar şi alte produse de sezon - cadouri şi dulciuri.
Printre cei prezenţi la Pavilionul Expoziţional s-a numărat şi Mircea Rezan. El este prezent la Constanţa de patru ori pe an la târgurile organizate de CJC şi deja şi-a format clienţii. Bărbatul reprezintă societatea „Georgeta Neagu” şi a adus dulciuri pentru toate gusturile tocmai de la Arad. Una dintre specialităţile din Ardeal este griliaşul. 100 de grame costă cinci lei. El a precizat că secretul preparatului îl reprezintă nuca măcinată, zahărul caramelizat, mierea de albină şi biscuitele pisat care se adaugă pentru consistenţă. „La „Târgul de Crăciun” am mai adus bomboane fondante în ciocolată şi cu marţipan, napolitane cu nucă, salam de bicuiţi, nuci pe care le mâncam pe vremuri, rafaelo, ciocolată belgiană cu alune măcinate, ciocolată de casă simplă, cu vanilie şi cu nucă, nuga. Avem preţuri decente. Cele mai multe produse sunt cinci lei la 100 de grame. Constănţenii deja ne cunosc şi ne cer dulciurile preferate”, a declarat comerciantul.