Greu de găsit în bucătăria de vară şi pe grătarul românilor un produs culinar atât de popular ca micul (sau mititelul). Mâncare ieftină şi populară, de suflet şi sărbătoare, de bâlci şi târg de ţară, de 1 Mai sau ieşit cu familia la grătar, micul s-a lipit de ...
Uniunea Democrată Turcă din România organizează sâmbătă, 30 septembrie, ora 11.30, la Tulcea, cea de a XII-a ediţie a Festivalului de Artă Culinară Turcească. Evenimentul va fi găzduit de restaurantul „Faleză”, str. Gării nr.3-4. Festivalul este organizat de Comisia de femei din ...
Parcul de distracție Aqua Magic din stațiunea Mamaia este pe... val nu doar în timpul verii, ci și în extrasezon, mai ales de când găzduiește un nou local. Un restaurant cu mâncare tradițională care se numește simplu, Specific Românesc, și care a fost inaugurat duminică, la ora ...
Parcul de distracție Aqua Magic este pe... val și în extrasezon, nu doar în perioada estivală. O demonstrează patinoarul și Orășelul Copiilor, care se bucură de succes în timpul iernii, dar și evenimentul anunțat duminică, de la ora 12.00: inaugurarea restaurantului Specific ...