Meniu de Sărbătoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Meniu de Sărbătoare

Sănătate 27 Decembrie 2012 / 00:00 306 accesări

Doar pentru că îţi petreci Sărbătorile de iarnă în spital nu înseamnă că trebuie să duci dorul bucatelor alese preparate acasă. Aceasta pare să fie deviza după care se ghidează firma care asigură hrana pacienţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Prin urmare, şi cu ocazia Crăciunului, constănţenii nevoiţi să-şi petreacă Sărbătorile pe patul de spital s-au putut bucura de bucatele tradiţionale servite cu această ocazie. Meniul pregătit de firma de catering a cuprins, printre altele, sarmale, tobă, caltaboşi, friptură şi cozonac. Şi, pentru că sunt şi bolnavi care trebuie să urmeze un regim strict, managerul firmei Arimex Comexim 2000, cea care asigură hrana în unitatea sanitară, Petre Preda, a declarat că meniul a fost adaptat nevoilor pacienţilor.



12