Sosurile din fast-food-uri sunt soluţii chimice! Sos de usturoi cu 1% usturoi deshidratat şi 7 substanţe chimice! Sos barbeque cu aromă de afumatură şi 10 linguriţe de zahăr! Sos pentru grătar cu aromă de fum şi 8 linguriţe de zahăr! Sos de peşte cu o pătrime sare! Sos de maioneză cu 11 aditivi ...
Studiul privind impactul consumului de acadele asupra sănătăţii copiilor face parte din Campania Națională de Informare și Educare: ”Să învățăm să înțelegem eticheta!”. Prin această campanie, experții Asociației Pro Consumatori (APC) își propun să-i învețe pe ...
Ți-e poftă de ceva dulce sau de paste făinoase? Mihaela Bilic, medic nutriționist, voluntar în cadrul proiectului ''Zâmbete pentru mame și copii'' al Fundației Policlinici Sociale Regina Maria, a explicat că avem de-a face cu "o chestiune care mai degrabă ține de o nevoie de ...
Este bună pentru mulți dintre noi, la îndemână și nu foarte scumpă - mâncarea tip junk food. Dar, din păcate, dăunează mult organismului. Sunt studii care arată că nu face rău doar taliei sau inimii, ci este mult mai nocivă pentru sănătate decât se credea, potrivit publicației ...