Putin şi-ar fi internat soţia într-un azil psihiatric, ca să scape de ea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Opoziţia rusă nu se lasă

Putin şi-ar fi internat soţia într-un azil psihiatric, ca să scape de ea

Externe 17 Decembrie 2011 / 00:00 2108 accesări

Premierul rus, Vladimir Putin, şi-ar fi internat soţia într-un azil psihiatric, în afara Moscovei, pentru a scăpa de ea, a declarat o sursă citată de cotidianul ”The Daily”. În prezent, mulţi sunt cei care îşi pun întrebări în legătură cu dispariţia soţiei lui Putin. Ea nu ar mai fi fost văzută după o călătorie a cuplului în Scoţia, în iunie 2011. Potrivit mai multor apropiaţi ai premierului, acesta ar fi supranumit Ivan cel Groaznic, după numele unui fost ţar rus, considerat un om crud, care a avut şapte neveste, dintre care unele au fost asasinate iar altele închise în mănăstire. Un fost membru al KGB, citat de portalul belgian 7sur7, afirmă că Putin era infidel şi violent faţă de soţia sa, în perioada în care se afla la conducerea serviciilor de informaţii ale URSS. Există zvonuri că Putin a avut relaţii sexuale cu cel puţin două tinere în ultimii patru ani. El ar avea şi un copil nelegitim, dintr-o relaţie cu Alina Kabaeva, fostă gimnastă, în vârstă de 28 de ani, în prezent deputat.

CANDIDATURĂ RESPINSĂ Comisia Electorală Centrală din Rusia a respins înregistrarea pentru prezidenţiale a unui bărbat care susţine că vindecă oamenii prin telefon şi ale cărui cărţi se află pe lista federală a materialelor extremiste, motivând că acesta locuieşte în Rusia de numai şase ani. Conform legii, un candidat la prezidenţiale trebuie să locuiască în Rusia de cel puţin zece ani, dar Nikolai Levaşov a stat în SUA din 1995 până în 2006. Levaşov, autorul cărţii ”Rusia prin oglinzi distorsionate”, interzisă din cauza modului negativ în care vorbeşte despre evrei, a fost primul care şi-a prezentat propria candidatură. Levaşov, care se prezintă drept academician şi vindecător, a postat pe site-ul său diverse copii după diplome de la instituţii obscure.

RUSIA, ÎN OMC Organizaţia Mondială a Comerţului (OMC) a dat undă verde, vineri, aderării Rusiei, după 18 ani de negocieri în care Moscova a încercat să devină membră a acestei organizaţii ce se ocupă de reglementarea comerţului mondial. Rusia a fost reprezentată la ceremonia de aderare, care a avut loc în faţa celei de-a opta conferinţe ministeriale a OMC, reunită la Geneva, de ministrul Dezvoltării Economice, Elvira Nabiullina. Acest acord de aderare trebuie ratificat în interval de şase luni, de Parlamentul rus. Odată încheiată procedura de ratificare, Rusia va avea la dispoziţie 30 de zile pentru a deveni membră cu drepturi depline a OMC. Ratificarea ar urma să aibă loc la începutul anului viitor. Rusia şi-a depus în 1993 candidatura pentru a intra în OMC, însă procesul a fost oprit în urma ostilităţilor cu Georgia. Nicio altă ţară nu a mai negociat până acum atât de mult timp cum a făcut Rusia, pentru a intra în OMC. Negocierile cu China, care a intrat în 2001 în OMC, au durat 15 ani, precedentul record. În total, Rusia a încheiat 39 de acorduri bilaterale pentru a garanta accesul la servicii şi 57 pentru accesul la bunuri, în vederea obţinerii acceptului din partea statelor membre ale OMC.



12