Telegraf Online - tag: reţetă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ştiri despre reţetă

Cartofi noi la cuptor, un deliciu de primăvară
11 mai 2016 Cartofi noi la cuptor, un deliciu de primăvară

Pentru că ne aflăm deja la jumătatea lui mai, iar cartofii noi au început să apară, vă propunem o rețetă de sezon. Este vorba de cartofi noi la cuptor cu mărar și rozmarin, foarte delicioși. Pentru a-i prepara, aveți nevoie de cartofi de mici dimensiuni, care se pot găti întregi sau tăiați ...

Alternativă la mâncarea de Paște! Iată ce puteți pregăti!
4 mai 2016 Alternativă la mâncarea de Paște! Iată ce puteți pregăti!

După mesele bogate din perioada Paștelui, încărcate de alimente diverse, dulciuri și mâncăruri grase, simțiți probabil nevoia de o perioadă de pauză. Vă prezentăm câteva idei de preparate pe care le puteți consuma după fripturi, drob, sarmale și cozonac. SALATĂ DE ...

Rețete creative pentru reutilizarea ouălor fierte de la Paște
3 mai 2016 Rețete creative pentru reutilizarea ouălor fierte de la Paște

Dacă ați vopsit prea multe ouă de Paște pe care nu le-ați consumat încă, iată câteva idei pentru a le refolosi în rețete savuroase. O idee potrivită pentru a folosi ouăle fierte o reprezintă sandvișurile. SANDVIȘURI Amestecă ouă fierte, țelină rasă, ceapă verde tocată ...

Dezlegare la pește! Învață să pregătești crapul ca acum 100 de ani!
21 aprilie 2016 Dezlegare la pește! Învață să pregătești crapul ca acum 100 de ani!

Duminică este sărbătoarea Floriilor, iar creștinii care postesc pot să consume în această zi preparate din pește pentru că este dezlegare. Vă prezentăm o rețetă culinară veche de aproape 100 de ani, care a fost publicată în seria ”Buna Menajeră - Carte de bucate, practică” ...

Rețetă de cannelloni cu carne și parmezan
1 aprilie 2016 Rețetă de cannelloni cu carne și parmezan

Dacă vă e poftă de o porție de cannelloni la fel ca în Italia, atunci vă propunem o rețetă gustoasă cu carne tocată și brânzeturi. Este nevoie de o cutie de cannelloni, 500 gr de carne tocată, 100 gr de parmezan, 100 gr de brânză brie, doi căței de usturoi, o ceapă mică, 3-4 linguri ...

Salată de spanac proaspăt, explozie de vitamine
31 martie 2016 Salată de spanac proaspăt, explozie de vitamine

E primăvară, iar spanac proaspăt găsim mai peste tot, în toate piețele. Tocmai de aceea vă recomandăm o rețetă de salată, fără să preparăm termic spanacul, care în acest fel își păstrează toate proprietățile nutritive. Pentru a prepara salata, avem nevoie de 100 g de spanac crud ...

Cum prepari pollo parmigiana
17 martie 2016 Cum prepari pollo parmigiana

Dacă ați mâncat pollo parmigiana la restaurant, dar nu aveați până acum idee cum se prepară, vă propunem o rețetă care cu siguranță vă va încânta simțurile. Pentru a prepara pollo parmigiana avem nevoie de un piept de pui, două ouă, sare, piper, pesmet, făină, cașcaval sau ...

Află cum să faci guacamole (pastă de avocado)!
17 februarie 2016 Află cum să faci guacamole (pastă de avocado)!

Dacă ai cumpărat avocado și nu știi ce poți prepara din el, ar fi bine să știi că una din cele mai simple și sănătoase rețete este cea de guacamole. Pentru această rețetă ai nevoie în primul rând de un fruct avocado moale și copt. El se taie în jumătate, iar cu o lingură se ia ...

Smoothie perfect pentru anotimpul rece
27 ianuarie 2016 Smoothie perfect pentru anotimpul rece

Cine a spus că sucurile smoothie pot fi preparate doar vara? Poți profita de beneficiile fructelor și legumelor și în sezonul rece. Pentru a lupta împotriva efectelor neplăcute ale frigului, ai nevoie de un suc smoothie care îți va întări sistemul imunitar, realizat din fructe de sezon ...

Cozonacii nu mai sunt ce erau odată! Compoziția lor ne poate îmbolnăvi!
8 decembrie 2015 Cozonacii nu mai sunt ce erau odată! Compoziția lor ne poate îmbolnăvi!

Vin Sărbătorile de Iarnă, iar alimentele tradiționale sunt la mare căutare. Și pentru că, la români, cozonacul este nelipsit de Crăciun, iar numărul gospodinelor care preferă să îl facă acasă, după rețeta tradițională, este tot mai mic, magazinele sunt deja pline cu tot felul de asemenea ...

Fursecuri de Crăciun, pentru mari și mici. Vezi cât de simplu se prepară!
6 decembrie 2015 Fursecuri de Crăciun, pentru mari și mici. Vezi cât de simplu se prepară!

Fursecurile frumos decorate pentru Crăciun sunt o încântare atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Vă propunem o rețetă simplă de fursecuri pe care le puteți decora după bunul plac, iar apoi le puteți oferi celor dragi. Pentru aproximativ 20 de fursecuri aveți nevoie de 225 de ...

Cum pregătești rețeta de Furnici în copac
2 decembrie 2015 Cum pregătești rețeta de Furnici în copac

Dacă sunteți amator de mâncare chinezească, cu siguranță ați încercat măcar o dată o porție de Furnici în copac în restaurantele chinezești. Dacă gustul tăițeilor de orez cu carne v-a plăcut, ați putea să pregătiți și acasă acest preparat, care este destul de ușor de ...

Vânzările de medicamente au scăzut
17 noiembrie 2015 Vânzările de medicamente au scăzut

Valoarea medicamentelor eliberate pacienţilor în România a scăzut cu 9,9% în trimestrul al treilea, față de aceeași perioadă a anului trecut, la 2,74 miliarde lei, la preţ de distribuție, în urma reducerii prețurilor la medicamentele pe bază de prescripție, potrivit unui raport ...

Rețetă de bruschette cu roșii și mozzarela. Gata în 15 minute!
3 noiembrie 2015 Rețetă de bruschette cu roșii și mozzarela. Gata în 15 minute!

Vă propunem o rețetă de bruschette cu roșii și mozzarela, un aperitiv de origine italiană. Este o rețetă extrem de populară, dar totodată simplu de preparat, pentru zilele când nu aveți timp deloc să stați în bucătărie, dar vă doriți o gustare delicioasă. Aveți nevoie de doar ...

Salată de toamnă delicioasă, cu dovleac și rucola
26 octombrie 2015 Salată de toamnă delicioasă, cu dovleac și rucola

Dovleacul și nucile sunt doar câteva din ingredientele care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie la început de toamnă. Dacă vrei să începi toamna cu o alimentație sănătoasă, poți încerca o salată hrănitoare realizată din aceste ingrediente de sezon. În preparea ...

Rețetă aromată de toamnă. Dovleac umplut cu carne tocată!
12 octombrie 2015 Rețetă aromată de toamnă. Dovleac umplut cu carne tocată!

A venit toamna, a sosit și vremea dovlecilor. Vă propunem o rețetă de dovleac dulce umplut cu carne tocată la cuptor, pentru prepararea căruia aveți nevoie de un dovleac de dimensiune medie, 400 de grame de carne tocată, o cană de orez, două felii de pâine toast, 100 ml vin alb sec, 3 cepe verzi, 100 ...

12345
12