Rețete culinare vechi, în limbajul specific acelor vremuri, preluate din diferite ''tratate'' de specialitate, precizând, de fiecare dată, sursa. În această săptămână, vă prezentăm rețele ''Cremă de fructe proaspete'' și ''Crema ...
Vă prezentăm rețete culinare vechi, preluate din diferite ''tratate'' de specialitate, precizând, de fiecare dată, sursa (conform Agerpres.ro). Astfel, vă putem arăta cum să faceți rețetele ''Plăcintă românească'' și ''Compot asortat'' care au ...
Reţetele pentru delicioasele mâncăruri ''Borș cu găluști de cartofi'' și ''Anghinare cu orez'' au fost publicate în seria ''Buna Menajeră - Carte de bucate, practică'' (1907), scrisă de doamna Ecaterina Colonel Steriad, arată Agerpres. Borș ...
Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) organizează duminică, 23 octombrie, începând cu ora 11.00, la Tuzla, cea de a XI-a ediţie a Festivalului de Artă Culinară Turcească. Evenimentul va fi găzduit de Centrul pentru Tineret „Ion Creangă” din localitatea Tuzla. Festivalul ...
Românii care vor să aibă un Paște tradițional nu uită că, în ziua de Paște, de pe masă nu trebuie să lipsească o friptură de miel, o bucată de drob și un cozonac pufos și aromat. Vă prezentăm două rețete culinare vechi, preluate din ”Carte de bucătărie - 1.501 feluri de ...