Reuniune Beverly Hills, 90210

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Reuniune Beverly Hills, 90210

Monden 07 Noiembrie 2006 / 00:00 825 accesări

Doar interpreţii personajelor Brenda şi Dylan, Shannon Doherty, respectiv Luke Perry, au lipsit de la reuniunea distribuţiei celebrului serial. Revederea nu a fost întîmplătoare, ci a promovat lansarea pe DVD a unuia dintre cele mai populare producţii de televiziune din toate timpurile. Jason Priestley alias Brendon, Tori Spelling, care a devenit celebră în întreaga lume drept Donna, alături de Jennie Garth, alias Kelly, Ian Ziering nimeni altul decît Steve, Brian Austin Green alias David şi Gabrielle Carteris, care a interpretat personajul Andrea, au reînnodat prietenia ce i-a legat de-a lungul a filmărilor.

Pentru Jennie Garth, în vîrstă de 34, a fost prima apariţie publică de la naşterea fiicei sale, Fiona Eve, al treilea copil pe care îl are cu soţul său, actorul Peter Facinelli. Doar Torri Spelling, de 33 de ani, a venit cu întîrziere provocată de sarcina ajunsă la luna a cincea. Cum era de aşteptat starleta a găsit cu greu un alt subiect de conversaţie alături de foştii colegi. Ultima reuniune a distribuţiei serialului Beverly Hills, 90210 a avut loc în 2005, la cea de-a doua nuntă a lui Jason Priestley. De această dată, Ian Ziering, veteranul de 40 de ani, a avut ideea de a-şi reuni prietenii.

Chiar şi cu două absenţe, distribuţia serialului "Beverly Hills, 90210" s-a dovedit mult mai unită. Concomitent, a fost lansat şi DVD-ul serialului "Melrose Place", a cărei distribuţie nu a ţinut însă să se revadă.

Taguri articol


12