Revelion de “patru” stele la Spitalul de Urgenţă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanţa

Revelion de “patru” stele la Spitalul de Urgenţă!

Sănătate 31 Decembrie 2010 / 00:00 1286 accesări

Pacienţii şi personalul medical aflaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa la trecerea dintre ani vor avea parte un meniu surpriză din partea celor care prepară alimentele, zi de zi. Managerul SC Arimex Comexim 2000 SRL (firma care pregăteşte felurile de mâncare pentru SCJU), Petre Preda, a dorit ca bolnavii să se simtă cât se poate de bine în noaptea de Revelion, chiar dacă sunt pe patul de spital, aşa că a gândit un altfel de meniu. În meniul pacienţilor SCJU se vor afla şi o serie de delicatese, de la fructe de mare sau caviar, salată boef, medalion de porc la tavă în sos vânătoresc, salată de peşte, ruladă de piept de pui în aspic, tarte cu unt, salată de fructe de mare, salată Cesar. „La desert ne-am gândit la tarte cu fructe, salată de fructe, portocale, banane, croisante cu şampanie”, a spus Preda, cu menţiunea că la fiecare bolnav s-a ţinut cont de prescrierile specialiştilor dieteticieni. „Meniul va fi alcătuit, aşa cum este normal, în funcţie de fiecare regim alimentar impus, în funcţie de afecţiune”, a explicat managerul. Şi în prima zi din an, bolnavii vor avea parte de un meniu la fel de special. Potrivit reprezentantului firmei care asigură masa în SCJU, nu vor lipsi nici bucatele tradiţionale, de la tobă, piftie, borş pescăresc, muşchi cu sote de legume, până la peşte la tavă cu cartofi natur. Nu va lipsi nici cozonacul, el fiind o sponsorizare a unei firme de patiserie renumite din Constanţa. „Sperăm ca bolnavii să fie încântaţi de meniu. Le dorim la mulţi ani şi însănătoşire grabnică!”, a mai spus Preda.

Taguri articol


12