Dacă tot a venit primăvara, îți propunem o rețetă de salată cu ingrediente de sezon, plină de vitamine. Pentru realizarea ei ai nevoie de frunze de mentă, o salată verde, o legătură de ridichi, un castravete, două legături de ceapă verde, 250 de grame de brânză dulce, o linguriță de muștar Dijon, sucul de la o lămâie, precum și 3 linguri de ulei de măsline, potrivit Delicious Magazine. În primul rând trebuie să scurgi brânza printr-o sită pentru a elimina zerul, apoi să o fărâmițezi. În continuare trebuie să călești ceapa verde într-o tigaie încinsă, fără ulei, iar apoi să presari deasupra puțin ulei de măsline și sare. Totodată, amestecă sucul de lămâie cu 3 linguri de ulei de măsline, muștarul Dijon și un praf de sare, pentru a prepara dressingul. Feliază castravetele, amestecă-l cu frunzele de salată, cu ridichile, ceapa verde tocată, menta și dressingul.
Servește salata cu brânză dulce presărată deasupra.