Salon de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Salon de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică

Economie 22 Martie 2011 / 00:00 636 accesări

36 de furnizori de servicii şi produse specifice pentru industria HoReCa participă, în perioada 23 - 26 martie, la cea de-a noua ediţie a Salonului de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică, eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA), în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa (CJC). Ediţia din acest an se desfăşoară, în premieră, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, pe o suprafaţă de 1.000 mp, în creştere cu 20% faţă de ediţia din 2010. De altfel, şi numărul participanţilor a crescut, de la 30 la 36, potrivit oficialilor CCINA. „Publicul ţintă este format din proprietarii de hoteluri şi restaurante, dar produsele expuse pot fi achiziţionate şi de constănţeni. 15 din cele 36 de firme participante la această ediţie sunt pentru prima dată la Constanţa. De asemenea, 40% dintre expozanţi sunt de pe plan local, iar 25% sunt din Bucureşti”, spune directorul general al CCINA, Ion Dănuţ Jugănaru. Reprezentanţii Camerei de Comerţ spun că, după 20 de ani de la revoluţie, România nu are încă o strategie coerentă în turism, segment care nu este susţinut nici măcar de infrastructură. Ba mai mult, probleme grave ca eroziunea costieră nu sunt tratate cu seriozitate şi „riscăm să ajungem să facem plajă pe acoperişul hotelurilor”. Programul de vizitare a expoziţiei este cuprins între orele 10:00 şi 18:00, în perioada 23 - 25 martie, şi între 10:00 şi 15:00, în ultima zi, pe 26 martie.



12