Multă lume spune despre aloe vera că este o plantă miraculoasă, iar gelul care se obține din frunzele sale prezintă multiple beneficii pentru sănătate. Bogată în minerale (precum calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), aminoacizi și vitamine (A, B1, B2 ...
Spirulina este o algă care creşte în lacurile din America de Sud şi Africa, întâlnită sub forma suplimentelor alimentare, și nu ar trebui să lipsească din dieta noastră zilnică, datorită nutrienţilor bogaţi pe care îi conţine. Spirulina combate infecțiile şi creşte numărul de ...
Îl folosești frecvent pentru a acri ciorbele, însă probabil nu știai câte beneficii obții dacă alegi să consumi borșul în formă crudă. Borșul este un produs fermentat din tărâțe de grâu ce are un aspect tulbure, gust acru și înțepător și este plin de minerale ...
Pentru mulți români, țelina este unul din ingredientele folosite pentru aromarea murăturilor sau anumitor preparate alimentare. Iată care sunt principalele motive pentru care ar trebui să incluzi mai des țelina în alimentația de zi cu zi! Specialiștii spun că acest aliment este un carbohidrat bun ...