Pentru că buna de la Sibiu și bunica mea făceau, cum creștea puțin frunza viței-de-vie, sarmale în foi de viță, atât cu carne cât și cu umplutură de post (cu orez și ciuperci) m-am învrednicit să fac și eu. Motivul a fost mirosul delicioaselor ierburi de luna mai, funzele de viță ...
Ingrediente 300 g carne tocată de gâscă (se poate și cu carne de curcan sau rață) 200 g carne de porc 100 g orez 100g de ulei 2 cepe potrivite 50g bulion 300g roșii o varză murată piper cimbru foi de dafin (una, maximum două, pentru că în cantitate mai mare ...
Pentru a scăpa de corvoada gătitului, mulți oameni apelează la produse pe care le cumpără de-a gata din magazine. Puțini sunt însă cei care citesc etichetele, iar astfel ajung să pună pe mese o adevărată otravă. Un studiu al Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România (APC ...
Li s-a pus pata pe Cumințenie. Deja e problemă de siguranță națională. Dacă nu donăm 2 euro e semn că n-avem încredere în țară, în economie, în viață. Că nu ni se oferă motive să fim patrioți, pentru că a fi mândru că ești român (sau senegalez) e OK. Nu-i deloc ...
Beta XX se învârtea nervos prin cabină. Nu găsea soluții. Fusese trimis să curețe Terra de paraziți, dar, în toate simulările rulate în ultimele trei ore, nu reușea să aibă o rată de succes de 100% a exterminării în masă. 99,8% fusese cea mai bună încercare, dar nu era ...