Telegraf Online - tag: smântână

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ştiri despre smântână

Sfatul specialistului: Cum alegi cel mai bun unt și cum îl păstrezi corect
30 august 2018 Sfatul specialistului: Cum alegi cel mai bun unt și cum îl păstrezi corect

Untul este acuzat numai de rele: are prea multe calorii, prea mulţi acizi graşi nocivi, care astupă arterele. Aceste idei sunt o mană cerească pentru producătorii de margarină vegetală. Dat fiind conţinutul său ridicat în grăsimi saturate, untul, materie grasă obţinută din smântânirea ...

Consumul de unt s-a îngrășat“
22 februarie 2018 Consumul de unt s-a îngrășat“

Consumatorii nu numai că mănâncă mai mult unt, ci sunt dispuşi şi să plătească mai mult pentru acest produs, transmite Bloomberg. Potrivit analiştilor de la firma de cercetare Euromonitor International, valoarea vânzărilor mondiale de unt ar urma să înregistreze o creştere cu 2,9% ...

Supă de primăvară, de post sau de dulce, versatilă și gustoasă
30 martie 2017 Supă de primăvară, de post sau de dulce, versatilă și gustoasă

Pentru supă: 3 bucăți praz mari sau 6 mai mici; 1 ceapă uscată; 50 gr unt (poate ceva mai mult); 3 cartofi mari sau 6 mici; 1 litru de supă de carne (pui, de preferat); o legătură de pătrunjel verde proaspăt; 1 gălbenuș de ou; sare și piper după gust; 250-300 gr frișcă lichidă (neîndulcită); ...

Secretul unei gustoase ciorbe cu perișoare: smântâna
27 octombrie 2016 Secretul unei gustoase ciorbe cu perișoare: smântâna

Ingrediente: 600 g carne măcinată, 2 cepe, 3 morcovi, 1 ardei, un fir de păstârnac, o ţelină mică, o rădăcină de pătrunjel, o gulie mică, o roşie mare, 6 linguri de orez, 2 ouă, o linguriţă de paprika dulce, 200 g de smântână (cel puţin 20% grăsime), verdeaţă: pătrunjel, mărar ...

12