Untul este acuzat numai de rele: are prea multe calorii, prea mulţi acizi graşi nocivi, care astupă arterele. Aceste idei sunt o mană cerească pentru producătorii de margarină vegetală. Dat fiind conţinutul său ridicat în grăsimi saturate, untul, materie grasă obţinută din smântânirea ...
Consumatorii nu numai că mănâncă mai mult unt, ci sunt dispuşi şi să plătească mai mult pentru acest produs, transmite Bloomberg. Potrivit analiştilor de la firma de cercetare Euromonitor International, valoarea vânzărilor mondiale de unt ar urma să înregistreze o creştere cu 2,9% ...
Pentru supă: 3 bucăți praz mari sau 6 mai mici; 1 ceapă uscată; 50 gr unt (poate ceva mai mult); 3 cartofi mari sau 6 mici; 1 litru de supă de carne (pui, de preferat); o legătură de pătrunjel verde proaspăt; 1 gălbenuș de ou; sare și piper după gust; 250-300 gr frișcă lichidă (neîndulcită); ...
Ingrediente: 600 g carne măcinată, 2 cepe, 3 morcovi, 1 ardei, un fir de păstârnac, o ţelină mică, o rădăcină de pătrunjel, o gulie mică, o roşie mare, 6 linguri de orez, 2 ouă, o linguriţă de paprika dulce, 200 g de smântână (cel puţin 20% grăsime), verdeaţă: pătrunjel, mărar ...