Telegraf Online - Lifestyle

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Lifestyle

Un nou târg de haine la Pavilionul Expozițional
10 noiembrie 2015 Un nou târg de haine la Pavilionul Expozițional

Iarna se apropie, așa că se impune o schimbare de garderobă. Dacă aveți de gând să vă cumpărați haine mai groase sau doar vreți să aflați care sunt ultimele tendințe în modă, trebuie să treceți pe la târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte Expotricotex, deschis de ...

Știați că...
10 noiembrie 2015 Știați că...

Lipsa vitaminei D sporește riscul unui accident cardiovascular? Persoanele al căror nivel de vitamina D este de sub 15 nanograme pe milimetru (ng/ml) de sânge au un risc cardiovascular crescut, au stabilit autorii unui studiu recent. ”Deși rate ale vitaminei D de peste 30 ng/ml au fost mult timp ...

Consumul de broccoli te poate ajuta să slăbești
10 noiembrie 2015 Consumul de broccoli te poate ajuta să slăbești

Sărac în calorii, dar bogat în micronutrienți,broccolieste una din legumele care nu ar trebui să ne lipsească din alimentație. El are și un conținut bogat în glucide, vitamine și săruri minerale, include în cantități mari vitamina C și vitamina K, extrem de necesare pentru o bună ...

Vrei să îți cumperi o locuință? Cum poți afla ce defecte are
10 noiembrie 2015 Vrei să îți cumperi o locuință? Cum poți afla ce defecte are

Românii sunt din ce în ce mai sceptici atunci când vor să își cumpere o casă, mai ales din cauza defectelor pe care aceasta le poate avea, dar care nu se văd cu ochiul liber. Inexistența unui sistem de prevenire a incendiilor, incapacitatea de acces la sistemul defect de țevi sau ...

Mâncarea gătită în casă reduce riscul de diabet
9 noiembrie 2015 Mâncarea gătită în casă reduce riscul de diabet

Cercetătorii americani au constatat că mâncarea gătită în casă este mai sănătoasă decât cea pregătită în oraș și reduce riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2. Acest aspect este de înțeles, întrucât cantitatea de glucide conținută de un meniu pregătit ...

Sfecla roșie, un adevărat dar de la natură
9 noiembrie 2015 Sfecla roșie, un adevărat dar de la natură

Sfecla roşieeste una dintre cele mai benefice legume pentru organism. Se cunosc efectele sale deosebite în bolile de sânge, de ficat și în cele tumorale, dar nu numai. Substanțele antioxidante bogate ce se găsesc în sfeclă previn leucemia, cancerul pulmonar, acolo-rectal, gastric, de ...

Alimente-pericol pentru sănătate! Sigur le-ai consumat până acum!
9 noiembrie 2015 Alimente-pericol pentru sănătate! Sigur le-ai consumat până acum!

Chiar dacă am apucat din familie să pregătim mâncarea pentru mai multe zile și să o reîncălzim atunci când o consumăm, specialiștii în chimia alimentelor ne avertizează că acest lucru poate deveni, în unele situații, un real pericol pentru sănătate. Acest lucru se ...

Știați că...
9 noiembrie 2015 Știați că...

Micul dejun trebuie să acopere aproximativ 20 - 30% din necesarul zilnic de energie și de aceea nu poate fi înlocuit de nicio altă masă a zilei? Studiile au demonstrat că nutrienții esențiali pierduți la micul dejun nu sunt compensați la celelalte mese ale zilei. Totodată, persoanele care iau zilnic ...

Mici trucuri pentru a-ți dezvăța copilul de scutece
9 noiembrie 2015 Mici trucuri pentru a-ți dezvăța copilul de scutece

Renunțarea la scutece reprezintă un pas important în viața bebelușilor. Cu toate că acest proces ne poate da bătăi de cap, cu cât mai devreme va avea loc această schimbare, cu atât mai bine, sunt de părere psihologii. ”Devine o modă ca micuții să stea cu aceste scutece până ...

Vă cade părul? Încercați un tratament cu usturoi!
8 noiembrie 2015 Vă cade părul? Încercați un tratament cu usturoi!

Dacă vă confruntați cu diferite probleme ale scalpului, fie că vorbim despre căderea părului, mătreață sau alte iritații ale pielii capului, ar trebui să faceți un tratament cu usturoi. Fiind un concentrat de aminoacizi, vitamine, minerale și oligoelemente, usturoiul face minuni în privința ...

Stresul la locul de muncă reduce speranța de viață
8 noiembrie 2015 Stresul la locul de muncă reduce speranța de viață

Cercetătorii americani susțin, într-un studiu apărut în revista ”Health Affairs”, că stresul la locul de muncă ar fi la originea diferențelor majore în privința mortalității în cadrul diferitelor grupuri ale populației. Cercetătorii s-au bazat în studiul lor pe un ...

Știați că...
8 noiembrie 2015 Știați că...

Există o serie de alimente care, deși par inofensive pentru siluetă, sunt de fapt bombe calorice și vă pot distruge încercarea de a slăbi. Cercetătorii de la Universitatea Otago din Noua Zeelandă au identificat 44 de alimente bogate în calorii, însă sărace în aport nutrițional ...

Vreți să arătați perfect? S-a deschis HClinique la Constanța
8 noiembrie 2015 Vreți să arătați perfect? S-a deschis HClinique la Constanța

Vă doriți buze pline și conturate, precum și o față netedă, fără riduri sau cearcăne? Sau poate vreți să scăpați de celulită și să aveți cel mai frumos zâmbet? Atunci avem vești bune pentru dumneavoastră. La Constanța s-a deschis HClinique, pentru doamnele și domnișoarele care vor să ...

Vine iarna! Cum completăm rezerva de vitamina D a organismului?
6 noiembrie 2015 Vine iarna! Cum completăm rezerva de vitamina D a organismului?

Venirea toamnei aduce în organism o carență de vitamina D, deoarece, în lipsa razelor puternice ale soarelui, producția acestei vitamine stagnează. Este cunoscut faptul că, în lipsa vitaminei D, calciul nu se mai asimilează, iar acest lucru afectează sistemul osos. Cu ajutorul razelor ...

Știați că...
6 noiembrie 2015 Știați că...

Somnul este o condiţie importantă pentru starea de bine? Orele necesare pentru un somn odihnitor variază de la persoană la persoană, însă studiile au arătat că, în general, avem nevoie de 7 - 8 ore de somn pe noapte. Lipsa unui somn odihnitor duce în timp la oboseală, la scăderea ...

Consumul de stafide ne poate face mult bine. Vezi de ce!
6 noiembrie 2015 Consumul de stafide ne poate face mult bine. Vezi de ce!

Cu siguranță ați folosit adeseori stafide în prepararea deserturilor, însă ele ar trebui consumate mai des, mai ales că sunt foarte sănătoase. Spre exemplu, consumul de stafide poate fi benefic pentru reducerea colesterolului. Datorită conţinutului de fibre şi polifenoli, stafidele previn ...

Cuvântul anului 2015
6 noiembrie 2015 Cuvântul anului 2015

Termenul „binge-watch“, care se referă la obiceiul unor persoane de a viziona un întreg sezon dintr-un serial de televiziune, neîntrerupt, fără tradiţionalele pauze săptămânale dintre episoade, a fost desemnat cuvântul anului 2015, au anunţat, joi, editorii britanici ai ...

Știați că...
5 noiembrie 2015 Știați că...

În cazul în care o persoană a suferit mici arsuri, primul ajutor se limitează la expunerea zonei afectate sub un jet de apă rece timp de 10 - 20 de minute, după care zona afectată se pansează cu comprese sterile? Nu utilizați creme, unguente sau substanțe uleioase când acordați primul ajutor ...

Ceaiul bun la toate
5 noiembrie 2015 Ceaiul bun la toate

Cauți un ceai bun la toate? Atunci ar fi bine să știi că infuzia de salvie ar putea fi tocmai ceea ce ai nevoie. De exemplu, ceaiul de salviepoate constitui un tratament eficient în combaterea afecțiunilor ficatului și rinichilor, ajutând la eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Salvia are, de ...

Beneficii ale prunelor. Sigur nu le ştiai!
4 noiembrie 2015 Beneficii ale prunelor. Sigur nu le ştiai!

Este vremea prunelor și ar trebui să profităm din plin de aceste fructe, unele din cele mai importante surse naturale de vitamine și minerale. Consumate proaspete, prunele au acțiune de reglare a glicemiei, fiind una dintre cele mai importante surse naturale de prevenție a diabetului. Ele previn apariția ...

1...100101102103104...113
12