„Testamentul lui Abraham“ se vinde ca pâinea caldă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Testamentul lui Abraham“ se vinde ca pâinea caldă

Cultură 10 Noiembrie 2017 / 16:48 2192 accesări

Igor Bergler: "Din datele pe care le am, dacă aproximăm timpul în care sunt deschise librăriile, hypermarketurile şi magazinele de desfacere a presei la 10 ore pe zi, înseamnă că romanul „Testamentul lui Abraham“ se vinde în ritm de 600 de unităţi pe zi". Conform Mediafax, secretele acestei performanţe sunt o distribuţie care acoperă toate locurile de vânzare disponibile, precum şi o strategie şi o campanie de marketing spectaculoase. Desigur, în primul rând calitatea cărţii a făcut aceste lucruri posibile. „Cititorii sunt îndrăgostiţi de „Testamentul lui Abraham“ - de la felul în care arată coperta până la bogăţia extraordinară a textului -, totul la cartea aceasta e fascinant. Avem deja mii de reacţii ale cititorilor, care ne spun cât de încântaţi sunt de carte. Mult mai încântaţi chiar decât de „Biblia pierdută“, primul roman al lui Bergler” - Jean Harris, traducatoarea de limba engleză a celor două romane.

„Biblia pierdută“ este romanul românesc cel mai vândut de la Revoluţie încoace, depăşind 100.000 de exemplare la numai doi ani de la apariţie, achiziționat deja de edituri importante din 11 ţări şi aflat în curs de negociere cu alte opt.

Aşa cum stau acum lucrurile, "Testamentul lui Abraham" va depăşi recordurile romanului "Biblia Pierdută".

„Vânzările înregistrate de „Testamentul lui Abraham“ în nici două luni de la apariţie şi ritmul incredibil al acestora fac din Igor Bergler unul dintre autorii români cel mai bine vânduţi din ultimii 25 de ani - orice nou roman al său reuşeşte să detroneze cărţi şi autori aflaţi de multă vreme în topurile literare din România. O carte fabuloasă, un adevărat regal pentru iubitorii de thrillere inteligente şi nu numai. Ne bucură enorm că a ales să-şi publice cartea la noi" - Dan Vidraşcu, directorul Editurii Litera, pentru Mediafax.

Citește și:

Interviu exclusiv Telegraf: Bergler, între Eco, Vlad Ţepeş şi „Biblia pierdută“



12