Turiștii veniți la Târgul de Turism de la Viena au fost impresionați de un meniu tradițional pregătit zilnic de doi șefi bucătari sibieni, Ioan Bebeșelea și Oana Coanță, care au preparat miel cu gutui, ciorbă de cartofi cu afumătură și tarhon, limbă de vită cu pastă de măceșe și sarmale în foi de varză, potrivit directorului executiv al Asociației Județene de Turism Sibiu (AJTS), Simina Manea. Sibiul este la prima participare cu demonstrații culinare live la Târgul de Turism de la Viena. Tot o noutate a Sibiului de la participarea la târg este și prezentarea unei noi hărți turistice a județului. Turiștii care au vizitat standul Sibiului la Târgul de Turism de la Viena au fost interesați în principal de city break în municipiul Sibiu, însă căutate sunt și sejururile în satele cu patrimoniu arhitectural deosebit: orașe medievale, sate autentice, biserici fortificate, dar și drumețiile în Carpați. Sibiul și alte județe din România s-au promovat la Viena, în perioada 14 - 17 ianuarie 2016, la Târgul de Turism ”Ferien Messe 2016”. La Târgul de la Viena au participat peste 700 de expozanți din 70 de țări. Târgul s-a desfășurat în paralel cu Autoshow Viena și atrage anual circa 150.000 de vizitatori, potrivit Autorității Naționale pentru Turism.