ULUITOR! Cuvintele și gândurile ne influențează viața!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

ULUITOR! Cuvintele și gândurile ne influențează viața!

Lifestyle 05 Septembrie 2018 / 17:22 850 accesări

Nu de puține ori, cercetătorii au ajuns la concluzia că cel mai bine este să fim rezervați, să nu mai spunem planurile nimănui, să vorbim cât mai puțin cu cei din jur. De ce? Cuvintele și gândurile ne influențează viața, punctează gândul, care citează eushtiu.com. La fel trebuie procedat și când cineva încearcă să te atragă în povestirile sale, păstrează calmul și controlează-ți emoțiile și nu te implica în emoțiile altora. Iată că cercetătorii au ajuns la următoarea concluzie: ADN-ul ne percepe vorbele. „Urechile” sale sunt capabile să capteze undele sonore. Tot așa se întâmplă și cu lectura. Un text pe care îl citești îți îmbunătățește materialul genetic, altul îl traumează, scrie sursa citată. În așa fel, rugăciunile stilmulează posibilitățile de rezervă ale aparatului genetic, iar blestemul distruge programele de unde, ceea ce înseamnă că se dereglează dezvoltarea normală a organismului.

Unii oameni de știință sunt de părerea că prin intermediul gândurilor tipizate oamenii își crează propriul aparat genetic. De exemplu, dacă un copil a preluat de la părinții săi un anumit program și începe să înjure, astfel el își distruge viața, dar și anturajul atât din punct de vedere social, cât și psihologic. Iar acest „bulgăre de zăpadă” se rotește din generație în generație. Un cuvânt poate provoca cancerul sau îl poate vindeca; chiar dacă ADN-ul nu înțelege dacă vorbești cu cineva, singur sau cu cineva din televizor.

De exemplu, atunci când spui „eu n-aud și nu văd nimic”, cum crezi, ce vor atrage aceste cuvinte în viața ta?, boli legate de ochi, urechi, nas.

Atunci când spui și te gândești, „sunt gras”, neapărat vei aduna kilograme în plus. La fel și când spui sunt slab. Poți să ajustezi puțin, și, de exemplu, să spui că vrei să arați mai bine. Un alt exemplu prezentat de sursa citată este: atunci când spui „n-am bani”, nici nu-i vei avea. Cel mai bine este să spui că „La mine banii vin foarte ușor!”. Așa că trebuie să fim atenți la ce vorbim, cu cine vorbim; toate gândurile și cuvintele tale se transpun în realitate.

Taguri articol


12